Városlista
2023. március 29, szerda - Auguszta, Bertold

Hírek

2023. Február 03. 09:00, péntek | Helyi

Megerősítő szolgálat Kállón

Megerősítő szolgálat Kállón

A Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatósága Bevetési Főosztály III. Lovas és Kutyás Szolgálati Osztály Lovas Alosztály lovas járőrei, illetve több Nógrád és Pest vármegyei polgárőr egyesület lovasai láttak el kö

A Készenléti Rendőrség Különleges Szolgálatok Igazgatósága Bevetési Főosztály III. Lovas és Kutyás Szolgálati Osztály Lovas Alosztály lovas járőrei, illetve több Nógrád és Pest vármegyei polgárőr egyesület lovasai láttak el közös szolgálatot a Pásztói Rendőrkapitányság illetékességi területén.

A Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság kiemelt figyelmet fordít a közrend és a közbiztonság, illetve az állampolgárok biztonságérzetét kedvezően befolyásoló rendőri közterületi jelenlét biztosítására. Ezt szem előtt tartva Nógrád vármegye közterületi szolgálatának megerősítésére a Készenléti Rendőrség állományából ideiglenesen átirányított lovas járőri egység segítette a helyi rendőrök munkáját 2023. január hónap végén Kálló településen. A rendőrökhöz több Nógrád és Pest vármegyei polgárőr egyesület is csatlakozott.

A rendőrök és a polgárőrök Kálló utcáit, valamint a gépkocsival nehezen megközelíthető területeket járták be. A szolgálat fő célja a szabálysértések és bűncselekmények elkövetésének megelőzése, továbbá a lakosság biztonságérzetének javítása volt.

Forrás.: Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Király-Kollár Ramóna r. hadnagy

sajtóreferens

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 29. 01:00, szerda | Helyi

Legyengül a szél, fagyos éjszaka jön!

Az északi és északkeleti tájakon nem kizárt a -10, -8 fok.

2023. Március 28. 02:00, kedd | Helyi

Szeles idő futó záporral, hózáporral!

CITROMSÁRGA FIGYELMEZTETÉS VIHAROS SZÉLRE! Napos-gomolyfelhős időre van kilátás.

2023. Március 27. 12:28, hétfő | Helyi

CAC Kutyakiállítás 2023.

Ebtenyésztők Nógrád Megyei Egyesülete (ENME) által szervezett Salgótarjáni CAC Kutyashow-nak. A kutyatulajdonosok több mint ezer négylábút vezettek fel a bírók előtt.

2023. Március 27. 11:16, hétfő | Helyi

Szabadtéri tüzek adtak munkát a hétvégén!

Szombaton kettő vasárnap pedig három alkalommal riasztották szabadtéri tüzekhez a Nógrád vármegyei tűzoltókat.