Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Augusztus 21. 15:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Megcélozta a feljutást Karancskeszi labdarúgó csapata

Megcélozta a feljutást Karancskeszi labdarúgó csapata

Botos Attila játékos-edzőként vette át a kalandos nyáron túleső és most labdarúgó megyei II. osztály Keleti csoportjára készülő Karancskeszi irányítását.

A Karancskeszi az 5. helyen zára a Megyei I. osztály 2013/2014-es évadát, az előző idény végén senki sem gondolta volna, most azonban a Megyei II. osztály Keleti csoportjának nyitányára készül az együttes. A játékoskeret teljes egészében kicserélődött, a csapat irányítását pedig Botos Attila vette át. Ennek kapcsán kérdeztük az új játékos-edzőt.
- Mikor adódott a lehetőség, hogy játékos-edzőként átvedd a Karancskeszi irányítását? Mennyit gondolkodtál a felkérésen?
- Július közepe felé kaptam a lehetőséget, hogy most már az első csapatot is én irányítsam. Egy pillanatig sem gondolkodtam az ajánlaton. Az ifi csapat irányítása után előrelépésnek veszem ezt a lehetőséget.
- Az ismert történések után teljesen újjászervezett kerettel vágtok neki a szezonnak. Hogyan teltek az elmúlt hetek a csapatnál?
- Mindössze egy igazolt játékosunk maradt az előző szezonból, így sok sok tárgyalás és munka áll mögöttünk ahhoz, hogy neki bírjunk vágni a bajnokságnak. Heti két edzéssel készülünk és végre túl vagyunk az első edzőmérkőzésünkön is, amin volt sok pozitívum és kijavítani való dolog is. Egy biztos, hogy jó a közösség és látok fantáziát a csapatban. Úgyhogy jó úton haladunk ahhoz, hogy masszívak legyünk és meghatározói lehessünk a megye 2-es bajnokságnak.
- Mi lehet a rövid és a hosszabb távú célotok?
- Rövid távú céljaink, hogy az őszi szezon végére a bajnokság élmezőnyében legyünk. Nyár végére pedig a feljutást céloznánk meg. Ehhez sok sok idő és munka kell, de az én szemem előtt a megye 1 lebeg.

Forrás: nogradifoci.hu

Címkék: labdarúgó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:11, csütörtök | Helyi

Az anyák napja eredete és ünneplése

Az anyák napja a család egyik fontos ünnepe, amelyet számtalan módon lehet felejthetetlenné tenni évről évre. Mióta ünnepeljük, és mitől válhat különlegessé? Magyarországon május első vasárnapján az anyákat ünnepeljük.

2024. Május 02. 18:00, csütörtök | Helyi

Das Weltauto: lassan átalakul a magyarországi használtautó-piac.

A magyarországi használtautó-piacon jelenleg az alsó-közép kategória a legnépszerűbb, az élen még a korábbi évtizedek hagyományosan erős márkái állnak.

2024. Május 02. 17:50, csütörtök | Helyi

A BMW autógyár miatt nőtt az érdeklődés a járműmérnöki képzés iránt Debrecenben.

Amióta a BMW bejelentette, hogy Debrecenben építi fel legújabb autógyárát, ugrásszerűen nőtt az érdeklődés a Debreceni Egyetem (DE) műszaki karának járműmérnöki képzése iránt.

2024. Május 02. 12:00, csütörtök | Helyi

Nyitva hagyott gépjárművekre utazott, a nyomozók elfogták.

Laptopot, egyéb műszaki cikket és termékeket, továbbá több mint másfél millió forintot zsákmányolt két járműből az a 21 éves salgótarjáni elkövető, akit azóta elfogtak és őrizetbe vettek a rendőrök.