Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Október 22. 15:04, csütörtök | Bulvár
Forrás: mti - illusztráció

Még két film készül a Halálos iramban-sorozatból

Még két film készül a Halálos iramban-sorozatból

Még két film készül a Halálos iramban-sorozatból, és a 11. epizóddal be is fejeződik - írta szerdán a BBC News.

A 10. és 11. epizódot Justin Lin fogja rendezni. A 9. részt pedig a világjárvány miatt az eredetileg tervezettnél egy évvel később, 2021 májusában mutatják be.

A sorozat 2001-ben kezdődött Halálos iramban címmel, Vin Diesel, Michelle Rodriguez és a néhai Paul Walker közreműködésével. A kasszasikerhez azóta nyolc folytatást forgattak, egy különálló mozifilm és egy animációs tévésorozat is készült hozzá. A tavaly bemutatott Halálos iramban: Hobbs és Shaw című 8. epizóddal együtt mindeddig 5,7 milliárd dolláros (1745 milliárd forintos) jegybevételt hozott a mozipénztáraknál.

A széria legnagyobb kasszasikere a 2015-ben bemutatott Halálos iramban 7 volt, amelyre világszerte 1,5 milliárd dollárért (459 milliárd forintért) váltottak jegyet a nézők.

A deadline.com hollywoodi portál szerint a két utolsó epizód arra tesz majd kísérletet, hogy egy nagyszabású történetben a széria minden fontos szereplőjét összegyűjtse. A sorozatban olyan színészek is feltűntek az elmúlt években, mint a Wonder Woman sztárja, Gal Gadot, a rapper Ludacris és az Oscar-díjas Helen Mirren.

Címkék: film, halálos iramban, mozi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.