Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2016. Július 18. 13:30, hétfő | Helyi
Forrás: police

Maradandó sérülést okozott édesapjának

Maradandó sérülést okozott édesapjának

Maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés, és garázdaság ügyében zárták le a nyomozást a salgótarjáni rendőrök.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozást folytatott maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés megalapozott gyanúja miatt P. Tamás 35 éves, és garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt P. Sz. Terézia 57 éves mihálygergei lakosok ellen.

A nyomozás adatai alapján a gyanúsítottak 2015. november 7-én a délelőtti órákban Mihálygerge belterületén, előzetes szóváltást követően bántalmazták hozzátartozójukat. P. Sz. Terézia volt férjét több alkalommal háton és nyakon ütötte, majd belerúgott, mialatt P. Tamás egy alkalommal, ököllel arcon ütötte apját. A sértett az ütés következtében - a beszerzett szakértői vélemény alapján - maradandó sérülést szenvedett.

A salgótarjáni nyomozók az eljárást a napokban befejezték és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbították a Salgótarjáni Járási és Nyomozó Ügyészségre.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 08:15, szombat | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.

2024. Április 27. 06:34, szombat | Helyi

Milliárdosok versenyeznek a TikTok megvásárlásáért, de hiába

Egy maroknyi amerikai pénzügyi és technológiai mágnás több milliárdos ajánlatra készül a TikTok megvásárlására, miután Joe Biden elnök aláírta azt a törvényt,

2024. Április 27. 06:24, szombat | Helyi

Székkel támadt a tanárjára egy diák

Brutális, ami ebben a magyar iskolában történt: székkel támadt a tanárjára egy diák