Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2016. Június 15. 12:00, szerda | Helyi
Forrás: radiofocus

Már keresik a 21-es további két szakaszának kivitelezőjét

Már keresik a 21-es további két szakaszának kivitelezőjét

Megjelent a Közbeszerzési Értesítőben a 21-es újabb szakaszainak négynyomúsítására vonatkozó kivitelezési ajánlattételi felhívás.

A Sztupa – Mátraverebély, azaz a Nógrád IV. és a Sulyom-hegy – Vizslás-Újlak, azaz a Nógrád V. szakaszok kivitelezőjének 18 hónap alatt kell majd elkészülni az összesen 11,3 kilométer négynyomúsításával. A felhívásból kiderül: a sámsonházai elágazónál különszintű csomópont és gyalogos aluljáró, Mátraverebélyben turbó típusú kétsávos körforgalmi csomópont épül. Turbó körfogalom épül továbbá a bátonyterenyei Ipari Parknál, Kisterenyén a 23-as út elágazójánál, a Jászai Mari út kereszteződésében és a település északi végében lévő Köztársaság utcánál is. Az ajánlatok benyújtási határideje július 13. Mint az múlt héten szerdán, a Hatvan – Lőrinci, Szurdokpüspöki – Pásztó, valamint a Pásztó – Tar közötti szakaszok ünnepélyes alapkőletételén elhangzott: eredményes eljárás esetén a kivitelezés ezen a további két szakaszon is megkezdődhet még az idei év során.

Képünk illusztráció.

Címkék: út, útépítés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 21. 19:50, kedd | Helyi

4iG: az Antenna Hungária holding társaságként működik tovább.

Az Antenna Hungária Zrt.-ből az infrastruktúra és a kereskedelmi egységek is leválnak, ezzel külön vállalatokban működnek tovább a kereskedelmi, valamint az infrastruktúra divíziók.

2024. Május 21. 12:00, kedd | Helyi

Idén csaknem ötszáz oktatási intézmény pályázott az állatbarát címre.

Negyedik alkalommal hirdette meg az állatvédő és állatbarát címek elnyerését célzó pályázatát az Állatorvostudományi Egyetem és az Állatvédelem gyerekeknek Facebook-oldal, amelyre az idén csaknem ötszáz oktatási intézmény nevezés

2024. Május 21. 11:11, kedd | Helyi

Falba rejtett pénz.....

Kifosztotta idős áldozatát egy 18 éves Karancskeszin élő férfi, majd az asszonytól zsákmányolt pénz egy részét otthonának falába dugta el.

2024. Május 21. 09:00, kedd | Helyi

Hajóbaleset Verőcénél - Mahosz-szóvivő: vélhetően nagy sebességgel ütközött a motorcsónak.

A motorcsónak típusából arra lehet következtetni, hogy nagy sebességre volt képes a hobbihajó, a roncsokból ítélve pedig gyaníthatóan nagy sebességgel is ütközött mondta a Magyar Hajózási Országos Szövetség (Mahosz) szóvivője.