Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2018. Február 16. 13:28, péntek | Belföld
Forrás: mti

Magyarországra is érkezett a glutént tartalmazó gluténmentesnek jelölt kukoricachipsből

Magyarországra is érkezett a glutént tartalmazó gluténmentesnek jelölt kukoricachipsből

Glutént mutatott ki önellenőrzés során a belga gyártó vállalat, a Snack Food Poco Loco nv gluténmentesnek mondott, bio kukoricachipsében - tájékoztatta az MTI-t pénteken a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal.

A közleményből kiderül: a termékből, amelynek neve Acapulco Bio Tortilla Chips, Magyarország mellett huszonnégy európai uniós tagállamba és Svájcba szállítottak.

Magyarországon a Mediline Kft.-hez, a 4 Elem Natural Kft.-hez, valamint az Auchan, és a dm üzleteibe került a termékből, amelyet a vállalkozások már ki is vontak a forgalomból - közölte a Nébih.

Fotó: illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 06:00, péntek | Belföld

Hszi Csin-ping: Kína és Magyarország mindig barátok voltak

Kína és Magyarország mindig barátok voltak, de történelmük során most a legjobb a kapcsolat a két ország között - jelentette ki Hszi Csin-ping, a Kínai Népköztársaság elnöke csütörtökön Budapesten.

2024. Május 10. 06:00, péntek | Belföld

Orbán Viktor: támogatjuk a kínai békekezdeményezést

Támogatásáról biztosította az ukrajnai konfliktus lezárását célzó kínai békekezdeményezést csütörtökön, a Hszi Csin-ping kínai államfővel közösen tett sajtónyilatkozatában Orbán Viktor miniszterelnök.

2024. Május 09. 13:28, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen

Magyarország érdeke, hogy minél több kínai beruházás érkezzen az országba - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón, Budapesten.

2024. Május 09. 09:39, csütörtök | Belföld

Orbán Viktor fogadta az állami látogatásra Magyarországra érkező kínai államfőt

Orbán Viktor miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó szerda este a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren fogadta Hszi Csin-pinget, a Kínai Népköztársaság elnökét és házastársát