Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. Június 05. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Lopott kocsival hajtottak az árokba

Lopott kocsival hajtottak az árokba

A fiatal férfi és 16 éves társa árokba hajtottak a megszerzett járművel.

A Rétsági Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy 21 éves tolmácsi férfi és 16 éves tolmácsi fiú társa ellen.
A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2014. június 2-án a reggeli órákban érkezett a két bejelentés, miszerint egy személygépkocsit találtak a 2-es számú főúton az árokba dőlve, illetve egy férfi kért segítséget, mivel az éjszaka a tulajdonát képező gépjárművet ismeretlen személyek eltulajdonították. A rétsági nyomozók az adatgyűjtés eredményeként perceken belül megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével a 21 éves férfi és fiatalkorú társa gyanúsítható megalapozottan, akik 2014. június 1-jén 23 óra 30 perc és 23 óra 55 perc közötti időben a diósjenői ingatlan előtt parkoló nyitott állapotú személygépkocsi kulcsait egy szintén ott parkoló nyitott gépjárműben felkutatták. Ezt követően a saját kulcsával beindított gépjárművel Tolmács községbe akartak közlekedni, de út közben árokba hajtottak. A baleset következtében gyanúsítottak nem sérültek meg; a helyszínről – a járművet hátrahagyva – elmenekültek.
A rendőrök a férfit és 16 éves társát elfogták, a Rétsági Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként hallgatták ki.

További híreink

Címkék: árok

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 12:00, csütörtök | Helyi

Nyitva hagyott gépjárművekre utazott, a nyomozók elfogták.

Laptopot, egyéb műszaki cikket és termékeket, továbbá több mint másfél millió forintot zsákmányolt két járműből az a 21 éves salgótarjáni elkövető, akit azóta elfogtak és őrizetbe vettek a rendőrök.

2024. Május 02. 11:18, csütörtök | Helyi

ingatlan.com: áprilisban jelentősen nőtt az ingatlanpiaci kereslet.

Áprilisban lélektani határt tört át az ingatlanpiaci kereslet, a feladott lakáshirdetések száma jelentősen nőtt, ami további élénkülést vetít előre 2024-re.

2024. Május 02. 09:10, csütörtök | Helyi

Minden mozdíthatót ellopott!

Elsősorban lakatlan házakba és azok melléképületeibe tört be, majd több százezer forint értékű tárgyakat lopott el az a férfi, akit a salgótarjáni nyomozók a napokban fogtak el.

2024. Május 02. 08:40, csütörtök | Helyi

Gyógyszertári ügyeleti beosztás Salgótarján városban 2024. május hónap.

ÜGYELETI TÁJÉKOZTATÓ