Városlista
2024. július 14, vasárnap - Őrs

Hírek

2014. December 16. 10:00, kedd | Helyi
Forrás: infonograd

Lopni akart, tetten érték

Lopni akart, tetten érték

Fényképezőgépet és egyéb elektronikai eszközöket akart lopni egy 35
éves szécsényi nő.

A Szécsényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya két rendbeli lopásvétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárástG. Ágnes 35 éves szécsényi lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a nő megalapozottangyanúsítható azzal, hogy a minap egy szécsényi épület egyik irodájába bement, ott kutatást végzett ésonnan mobiltelefonokat, digitális fényképezőgépet, laptop töltőt,számítógépegeret és egy ajtókulcsot lopott el. A gyanúsítottataz időközben a helyiségbe érkező sértett cselekménye közben megzavarta.A helyszínre érkező egyenruhások az eltulajdonított értékeketmegtalálták és lefoglalták. G. Ágnest a rendőrök elfogták, aSzécsényi Rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottkénthallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Címkék: lopás, tettenérték

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 14. 08:15, vasárnap | Helyi

Kánikula, elszórtan zápor, zivatar.

Az ország északnyugati felén 30-34, délkeleti felén 35-40 fok várható a legmelegebb délutáni órákban

2024. Július 14. 08:00, vasárnap | Helyi

Tűzgyújtási tilalom!!!

A tűzgyújtási tilalommal kapcsolatos legfontosabb tudnivalók, továbbá az erdőterületen és a szabadban történő tűzgyújtás szabályai az alábbiakban olvashatóak.

2024. Július 14. 07:00, vasárnap | Helyi

Biztonságban van Donald Trump, akit támadás ért Pennsylvania állambeli választási gyűlésén.

Biztonságban van Donald Trump, akinek támadás szakította félbe Pennsylvania állambeli választási gyűlését szombaton - közölte a republikánus elnökjelölt védelmét ellátó titkosszolgálat.

2024. Július 13. 14:03, szombat | Helyi

A FÜGEGTLENSÉG NAPJA FRANCIAORSZÁGBAN

1789 JÚLIUS 14. A franciák függetlenségi napja, 235 éve, a Bastille várbörtön lerombolásának és a francia forradalom kezdetének emlékére ünneplik.