Városlista
2019. július 21, vasárnap - Dániel

Hírek

2018. Szeptember 12. 14:31, szerda | Helyi
Forrás: police

Lopás, orgazdaság, kábítószer birtoklása

Lopás, orgazdaság, kábítószer birtoklása

Három férfit hallgattak ki gyanúsítottként a salgótarjáni nyomozók.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2018. szeptember 11-én a reggeli órákban több bejelentést is tettek, miszerint Karancslapujtő, valamint Karancskeszi belterületén parkoló gépjárművekből ismeretlen személyek különböző értékeket loptak el, majd gépkocsival távoztak a helyszínről.

A forrónyomos intézkedések eredményeképp a Salgótarjáni Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai Karancsalja külterületén intézkedés alá vonták és elfogták a gépjárművel közlekedő és a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 26 éves B. Tamást, a 28 éves O. Gyulát, valamint a 43 éves L. Róbertet.

A megalapozott gyanú szerint O. Gyula és L. Róbert 2018. szeptember 11-én 7 óra körül egy Karancskeszi belterületén parkoló nyitott gépjárműből egy benzinmotoros fűkaszát, valamint egy ampermérő-lakatfogót lopott el. A nyomozás adatai szerint a két férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy a reggeli órákban, pár perccel a bejelentést megelőzően egy Karancslapujtő belterületén parkoló, nyitott tehergépjárműből egy mobiltelefont tulajdonítottak el, majd személygépkocsival elhajtottak a helyszínről.

A gyanúsítottak az eltulajdonított fűkaszát B. Tamás lakóhelyére vitték, ahol a 26 éves férfi elrejtette azt.

A rendőrök a gépjármű ellenőrzése és a végrehajtott házkutatások során alufóliába csomagolt kábítószergyanús fehér és sárga port, valamint zöld növényi törmeléket találtak és foglaltak le. A lefoglalt poron és növényi törmeléken végrehajtott gyorsteszt kábítószerre pozitív jelzést adott. A nyomozók az eltulajdonított értékeket megtalálták és lefoglalták.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállított O. Gyulát és L. Róbertet egy rendbeli lopás bűntett, egy rendbeli lopás vétség és kábítószer birtoklása vétség, míg B. Tamást egy rendbeli orgazdaság és kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a rendőrök. A nyomozók a három férfit őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 17. 12:32, szerda | Helyi

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel és két anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

2019. Július 16. 12:03, kedd | Helyi

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

2019. Július 15. 13:11, hétfő | Helyi

Figyelem! Vágányzár!

Vágányzár miatt nem működik a vasúti fényjelzőkészülék Patvarc külterületén.

2019. Július 12. 13:59, péntek | Helyi

Negyedszer is családbarát munkahely

Negyedik alkalommal nyerte el a megtisztelő címet a Szécsényi Rendőrkapitányság.