Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Június 11. 11:00, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Lopás miatt őrizetben

Lopás miatt őrizetben

Sportlétesítményből és italbolt öltözőjéből lopott az a 44 éves salgótarjáni férfi, akit elfogtak a rendőrök.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányságon 2020. június 10-én a délutáni órákban tett feljelentést egy férfi, miszerint a megyeszékhely egyik sportlétesítményében ismeretlen személy ellopta pénztárcáját.

A járőrök és a nyomozók a végrehajtott adatgyűjtés eredményeképp két órán belül beazonosították, és elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható K. Kálmán 44 éves helyi lakost.

A férfi a bejelentést megelőzően a délelőtti órákban az egyik salgótarjáni sportlétesítmény öltözőjében, egy asztalra helyezett övtáskából pénztárcát lopott el, az abban elhelyezett készpénzzel és okiratokkal együtt. A megalapozott gyanú szerint K. Kálmán ezt követően bement az egyik salgótarjáni italbolt emeleti öltözőjébe, és onnan egy sporttáskából parfümöket és dezodort, valamint a zuhanyzóhelyiségből tisztálkodási szereket tulajdonított el.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság épületébe előállított 44 éves férfit a nyomozók négy rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vették. A rendőrök a napokban előterjesztést tesznek K. Kálmán letartóztatásának indítványozására.

A rendőrkapitányság munkatársai az eltulajdonított tárgyakat megtalálták és lefoglalták.

Címkék: 2020., lopás, salgótarján

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.

2024. Április 25. 08:00, csütörtök | Helyi

Csak futó zápor szakíthatja meg a napsütést.

Felszakadozik a felhőzet, reggel már csak néhol eshet. Napközben a sok napsütés mellett gomolyosodni kezd az ég, és elszórtan főként a Dunántúlon.

2024. Április 24. 17:00, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 24. 12:12, szerda | Helyi

Megbukott az adóellenőrzésen egy használtautó-kereskedő, 54 autót foglaltak le-

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit