Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2014. December 12. 13:30, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Lopás és magánlaksértés

Lopás és magánlaksértés

Lezárták a nyomozást a bátonyterenyei rendőrök az ellen a két személy ellen, akik önkényesen költöztek vissza a családi házba.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Vizsgálati Alosztálya 1 rendbeli lopás és magánlaksértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást Sz. L. 32 éves és 1 rendbeli magánlaksértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Sz. Zs. 21 éves mátraverebélyi lakosok ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2014. júliusában az általa és felesége által albérletként használt egyik bátonyterenyei családi ház padlásáról, valamint udvaráról különböző fémhulladékot tulajdonított el. A sértett által kiköltöztetett gyanúsítottak ezt követően a családi házhoz visszatértek, majd a lakásba - az ablakot befeszítve - bementek és oda önkényes visszaköltöztek. A hatóság a Sz. L. és Sz. Zs. ellen folyamatban lévő eljárást a napokban befejezte, és az ügy iratait vádemelés javaslatával továbbította a Salgótarjáni Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 19:40, csütörtök | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.