Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2018. November 30. 13:18, péntek | Belföld
Forrás: mti - fotó: police.hu

Lezuhant egy kisrepülőgép Sárvár közelében

Lezuhant egy kisrepülőgép Sárvár közelében

Lezuhant egy motoros kisrepülőgép pénteken kora délután Sárvár és Rábapaty között, a pilóta kizuhant a gépből és meghalt – értesült az MTI hivatalosan egyelőre meg nem erősített forrásokból.

A gép szárnyából szivárog az üzemanyag, a tűzoltók a helyszínen dolgoznak, a területet a rendőrség lezárta, a baleseti helyszínelés megkezdődött.

Az MTI információja szerint a lezuhant gép elhunyt pilótája Vas megyei lakos, az eddigi adatok szerint egyedül utazott a gépen.

A helyszíni vizsgálat első adatai szerint a balesetet feltételezhetően az okozhatta, hogy a pilóta túl alacsonyan repült járművével, és nekiütközött egy villanyvezetéknek, amelyet el is szakított.

A gép Szombathelyről szállt fel, egy fordulót hajtott végre, amikor nekiütközött a vezetéknek, illetve egy villanyoszlopnak.

Az elszakított vezeték miatt jelenleg a környéken négyszáz háztartásban nincs áram.

Címkék: lezuhant, repülő, sárvár, vas

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

Használtautó-kereskedőt buktattak le az adóellenőrök

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Belföld

A kormány felszólította az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

A kormány felszólítja az üzemanyag-forgalmazókat, hogy áraikat önkéntes alapon igazítsák a régiós átlaghoz, hogy a magyar üzemanyagárak ne szakadjanak el attól - jelentette be a nemzetgazdasági miniszter szerdán.

2024. Április 24. 18:24, szerda | Belföld

IPOSZ konferencia a Digitalizációs Keretmegállapodás megvalósulásáról

Hévízen, az IPOSZ által szervezett konferencián az európai digitális átmenet és a Digitális Keretmegállapodás végrehajtásának fontossága került előtérbe.

2024. Április 24. 14:31, szerda | Belföld

Orbán Viktor: szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő

Budapest, 2024. április 24., szerda (MTI) - Az elmúlt 15 évben felépítettük a munkaalapú gazdaságot, és ma már mindenki tudja, hogy szakmunka és szakmunkás nélkül nincs jövő