Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2012. November 30. 17:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Lépésről lépésre közeledik a finálé

Lépésről lépésre közeledik a finálé

Minden szombattal egyre jobban közeleg az RTL Klub X faktor című műsorának fináléja. Hamarosan megtudhatjuk kik azok, akik a végső győzelemért küzdhetnek.

Múlt szombaton a 7. élő adással folytatódott az RTL tehetségkutatója, ami egyben azt is jelentette, hogy egy énekestől ismét búcsút kellett venniük a nézőknek. Szombaton ismét búcsút kell mondani valakinek és ez így folytatódik egészen addig, míg végül a három legtehetségesebb versenyző marad. Hogy kik lesznek azok, akik az utolsó megmérettetésig maradnak a műsorban az még a jövő kérdése, azonban az biztosra vehető, hogy Oláh Gergő is ott lesz az utolsó élő show-ban, amikor a legjobb három versenyző méri majd össze a tudását.

A versenyzők ezúttal két dallal léptek színpadra, elsőként egy egyéni produkcióval, majd egy duettel kellett meggyőzniük a zsűrit arról, hogy megérdemlik, hogy a fináléba kerüljenek.

Gergő elsőként a Piramis Szállj fel magasra című dalát adta elő, majd Csobot Adéllal közösen adta elő Michael Jackson és Britney Spears közös dalát a The way you make me feel-t.

A továbbjutás most is könnyedén ment, de a versenynek még nincs vége, még rengeteg kihívással kell megküzdeniük az énekeseknek, így Gergőnek is. Ahhoz, hogy sikerrel vegyen minden akadályt nem elég, hogy fantasztikusan énekel a nézők, a rajongók támogatására is óriási szüksége van. A 06-91 334 334 hívásával és a 09 megadásával lehet. Azoknak sem kell aggódniuk, akik szeretnék leadni a szavazataikat, de nem szeretnek telefonálni. A szavazásban egy SMS elküldésével is részt lehet venni, ebben az esetben a Gergő nevet kell elküldeni a 1799-es számra.

Fotó: RTL Klub

Címkék: oláh gergő, x faktor

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 14:00, szombat | Helyi

Pünkösd - Egyházi vezetők ünnepi szentmiséi, istentiszteletei.

Pünkösd alkalmából szentmiséket, istentiszteleteket tartanak országszerte. A katolikus, a református és az evangélikus egyházi vezetők vasárnap ünnepi liturgia keretében emlékeznek meg a Szentlélek eljöveteléről.

2024. Május 18. 13:43, szombat | Helyi

Egy régi történet: a Salgótarjáni Kohászati Üzemek – 1. rész: 1902-re a csúcson!

Borítóképen: Az egykori vasfinomító gyár és lakótelep látképe 1873-ból. A Salgó-Tarjáni Vasfinomító Társulat, vagy a Rimamurány—Salgó-Tarjáni Vasmű Részvény Társaság

2024. Május 18. 08:00, szombat | Helyi

Reggel pára, délután egy-egy zápor jöhet.

Napos-gomolyfelhős időre van kilátás. Északon helyenként futó zápor, zivatar kialakulhat.

2024. Május 17. 15:00, péntek | Helyi

Rossz matek: 2×72=2×39+2×4!!!

Jövet-menet gyorsan hajtott Dejtáron.