Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Március 17. 15:01, kedd | Helyi

Lendületes újdonságok – az Impulse új fitneszgépei

Lendületes újdonságok – az Impulse új fitneszgépei

Az Impulse Fitness immáron négy évtizede fejleszti és gyártja erő- és kardió gépeit.

Piacvezető fitness márkaként termékeiket az innovatív megoldások, a tartósság, a felhasználóbarát kialakítás és a hatékonyság jellemzi. A funkcionalitás mellett nagy hangsúlyt fektetnek a stílusos megjelenésre. Az Impulse edzőgépeit világszerte több ezer fitneszteremben megtaláljuk, az utóbbi években pedig sikerrel nyitottak a szállodák és lakóparkok igényei felé is. A cég neves amerikai és európai ipari tervezőkkel dolgozik azon, hogy kifejezetten helytakarékos gépeket hozzanak létre. A fitnesz gépek piacán az egyik legjobb ár-érték aránnyal dolgozó gyártóról van szó.

Erőkeret

Az Impulse a folyamatos fejlődésben hisz: az emberi test fejlesztését, erősítését hozzák összhangba a legújabb technológiai fejlesztésekkel. Ennek legékesebb bizonyítékai a gyártó legújabb termékei, amelyek méltón viszik tovább a már megszokott minőséget és az eredményes konditermi edzés élményét.

Új sikertermék az SL Elite Rack nevet viselő erőkeret, amely egy régebbi keret, a Half and Power Rack továbbfejlesztett változata. Az igényes keret masszív, stabilitása és minősége kiváló. Platformmal kiegészítve remekül használható funkcionális edzésekhez. A modulos kialakításnak köszönhetően sokféle módon összeállítható, kisebb és nagyobb konditermekben is felállítható.

Evezőgép

A Ski&Row HSR007 nevet kapta az Impulse innovatív evezőgépe. Az evezőpad kompakt méretének köszönhetően jó választás kisebb fitnesztermekbe vagy sportklubokba. A gép összecsukható, egy rögzítőkar megnyomásával egyszerűen függőlegesből, vízszintes használati módba állítható.

A Mánia Fitness-nél kapható fitneszgép igazi multifunkcionális berendezés: az evezés mellett síelő mozgás és felsőtesti edzés is végezhető vele. Ötféle beépített programmal dolgozik. Tervezésekor a kompakt méret, a minőségi anyaghasználat és az ideális helykihasználás volt a vezérlő elv. Azok számára is kínál újdonságot az Impulse, akik az erőkeret vagy az evezőgép helyett inkább a kedvelt kerékpározást részesítik előnyben.

Kerékpár

A kisebb fitnesztermek kedvencévé válhat a könnyen mozgatható, okos megoldásokkal dolgozó Ultra Bike HB005-re keresztelt fitneszgép. A bicikli alkalmas a test teljes edzésére és a koordináció fejlesztésére. Az ellenállás intenzitását a kerékpár lapátjainak beállításával lehet fokozni, a felhasználó igényei és edzettségi szintjének megfelelően.

Az Ultra Bike lapátjainak száma akár 50%-kal is meghaladja egy átlagos kerékpár lapátjainak számát, ezáltal nagyobb teljesítményre képes, azonos fordulatszám mellett. Üléstartója és pedálja alumíniumból készült, ülése ergonomikus. A sebesség változásával a kerék LED fényei is váltakoznak, az LCD konzollal 11-féle edzésprogramból választhatunk, és a pulzusunkat is folyamatosan nyomon követhetjük.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 21:33, csütörtök | Helyi

Tűzoltók a toronyházban.

A Nógrád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szituációs begyakorló gyakorlatot tartott a héten a vármegyeszékhely és Bátonyterenye hivatásos tűzoltóinak Salgótarjánban, az Erzsébet téren.

2024. Április 18. 21:28, csütörtök | Helyi

Közúti baleset Nagylóc és Hollókő között.

Karambolozott két személyautó kedden délután a 2122-es számú úton, Nagylóc és Hollókő között.

2024. Április 18. 17:40, csütörtök | Helyi

NGM: az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg.

Az Otthonfelújítási program felhívásának közzétételét széleskörű szakmai egyeztetés előzi meg közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM)

2024. Április 18. 17:00, csütörtök | Helyi

EM: Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban.

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM)