Városlista
2022. október 1, szombat - Malvin

Hírek

2022. Augusztus 11. 10:37, csütörtök | Helyi
Forrás: police.hu

Legyél Te is határvadász

Legyél Te is határvadász

Folyamatos a szerződéses határvadászok toborzása Nógrád megyében is.

A megyei toborzó tiszt 2022. augusztus 10-én a bátonyterenyei Maconkai-víztározó és tórendszer létesítményének területén, valamint a salgótarjáni Városi Sportcsarnoknál helyezett el plakátokat és szóróanyagokat a szerződéses határvadász szolgálatról, egyben az érdeklődők részére felvilágosítást nyújtott a jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárás menetéről és a határvadászokra váró feladatokról is.

A toborzó csoport munkatársai a további érdeklődőket 2022. augusztus 13-án 9 órától a Borsosberényben megrendezésre kerülő Nógrád megyei Polgárőr Napon, ennek befejezését követően a Karancskesziben és Szurdokpüspökiben tartandó falunapokon várják.

A képzéssel kapcsolatban online az alábbi linken informálódhatnak: https://www.police.hu/szerzodeses-hatarvadasz-kepzes.

A Legyél Te is Rendőr Facebook oldalon folyamatosan frissülő tartalmak segítik a leendő határvadászokat abban, hogy minél szélesebb körben megismerkedhessenek a határvadász hivatással.

A képzésekkel kapcsolatban forduljanak bizalommal a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatához, a megye valamennyi rendőrkapitányságának, rendőrőrsének munkatársaihoz, illetve a rendőrség honlapján is megtalálnak minden fontos információt a jelentkezéshez.

Legyél Te is szerződéses határvadász, vegyél részt államhatárunk védelmében!

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 30. 15:10, péntek | Helyi

KÖZÖSEN SALGÓTARJÁN KÖZBIZTONSÁGÁÉRT

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai és Salgótarján Megyei Jogú Város Képviselő-testülete 2022. szeptember 28-án közbiztonsági fórum keretében egyeztetett a megyeszékhely közbiztonsági helyzetének főbb kérdéseiről.

2022. Szeptember 30. 14:55, péntek | Helyi

Európai uniós támogatásból valósul meg a Balassi Bálint Megyei Könyvtár energetikai korszerűsítése

Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata 2017. december 27. napján támogatási kérelmet nyújtott be a Széchenyi 2020 Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében meghirdetett TOP-6.5.1-16 kódszámú, „Önkormányza

2022. Szeptember 30. 13:22, péntek | Helyi

Drónnal mindent látnak a rendőrök

A Nógrád megyei rendőrök a közlekedésbiztonság javítása érdekében drón segítségével ellenőrizték a 21-es számú főút bátonyterenyei szakaszát.

2022. Szeptember 30. 10:33, péntek | Helyi

Fiktív őrző-védő céget szűrt ki a vizsgálat

A NAV kockázatelemzés után kezdett vizsgálni egy társaságot, amely havonta nagy összegű számlát fogadott be őrzés-védelmi tevékenységről és távfelügyeleti szolgáltatásról. Az ellenőrzés megállapította, hogy valós szolgáltatásn