Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2014. Május 29. 13:30, csütörtök | Helyi
Forrás: infonograd

Lebontották a szigetelést

Lebontották a szigetelést

Közterület-felügyelő észlelte a lopást, majd a Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőrei a bejelentést követően elfogták a négy személyt.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást B. Alex 21 éves szécsényi, R. Renátó 24 éves, K. Erzsébet 43 éves, R. Győzőné 48 éves és egy 17 éves balassagyarmati lakos ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsítottak a napokban a Balassagyarmat Önkormányzat tulajdonában lévő épület alumínium szigetelését lebontották, majd azokat zsákokban összekészítették. A bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket az időközben kiérkező közterület felügyelő tartotta vissza. A bejelentést követően a helyszínre érkező rendőrök rövid időn belül elfogták a négy személyt , akiket a rendőrkapitányságra előállítottak és gyanúsítottként hallgattak ki.

InfoBlogok

Címkék: felügyelő

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.

2024. Május 03. 08:00, péntek | Helyi

Szeles, nyárias idő.

Erősen felhős lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, helyenként ismét előfordulhatnak hevesebb gócok.

2024. Május 03. 07:02, péntek | Helyi

A magyar állami frankhamisítás, amellyel Franciaországot akartuk büntetni Trianonért

Egy évszázaddal ezelőtt az volt a hazafi, aki bűnözött. Aki nemzetközi botrányba sodorta hazáját a legmagasabbrangú politikusok tudtával. A hazaáruló bitangok pedig azok voltak,