Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Július 28. 18:02, kedd | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Leányfalun dózerolt – előállították

Leányfalun dózerolt – előállították

Előzött, járdaszigetre hajtott, táblát döntött, padon át robogott, telefonfülkét sodort, végül oldalára borulva állt meg kocsijával az a 24 éves tahitótfalui férfi, akit a rendőrök kettős vérvételre előállítottak.

Közlekedési balesetről érkezett bejelentés 2020. július 25-én este. A rendőrök kiterjedt helyszínnel találták szembe magukat, az oldalára borulva megrekedt BMW valósággal ledózerolta a környéket. Mint kiderült, a sofőr Tahitótfalu felől Budapest irányába haladva Leányfalun előzte az előtte haladó kocsit, amikor elvesztette uralmát járműve felett, és járdaszigetre hajtott. Kidöntött egy jelzőtáblát, ami egy másik kocsinak csapódott, elsodort egy telefonfülkét, majd egy padon és egy hirdetőtáblán átgázolva, egy fát kidöntve, oldalára borulva rekedt meg egy kerítésnél. A balesetet könyökzúzódással és felületi hámsérülésekkel megúszó sofőrt a kocsijából kikászálódva, a romok között ülve találták az egyenruhások. Zavartságára is magyarázatot adott az alkoholszonda, valamint a kábítószergyorsteszt, mindkettő - utóbbi THC-ra és amfetaminra - pozitív eredményt hozott, ezért mintavételre előállították.

A Szentendrei Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban, valamint járművezetés bódult állapotban vétségének gyanúja miatt indított eljárást.

Címkék: baleset, leányfalu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.