Városlista
2024. május 18, szombat - Erik, Alexandra

Hírek

2014. Február 21. 17:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Látogatási tilalom Balassagyarmaton is

Látogatási tilalom Balassagyarmaton is

Látogatási tilalom van érvényben a balassagyarmati kórházban is.

A dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézet újszülöttrészlegén, a gyermekgyógyászati, a szülészeti, a nőgyógyászati és az infektológiai osztályon az influenzajárvány miatt tiltották meg a látogatást. A Szent Lázár Megyei Kórházban továbbra is érvényben van a látogatási tilalom, a salgótarjáni intézményben minden osztályra kiterjed a tiltás. Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) honlapján közzétett adatok szerint csaknem harmadával nőtt országszerte az előző héthez képest az influenza-szerű tünetekkel küszködők száma, a figyelőszolgálatban résztvevő orvosok február 10-e és 16-a között 22 400 beteget regisztráltak. Az előző héthez viszonyítva Somogy megyében több mint két és félszeresére, Csongrád és Nógrád megyében pedig több mint kétszeresére nőtt az influenza miatt orvoshoz fordulók száma.

Forrás: radiofocus.hu

Híreink

Címkék: tilalom

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:36, szombat | Helyi

Csíksomlyói búcsú - Csíksomlyói szónok: csak éltető és élő, tevékeny hittel lehet békét teremteni.

Csak éltető és élő, tevékeny hittel lehet békét teremteni ebben a háború sújtotta világban, amikor fizikai, szellemi, lelki háború tör ránk, ezért van szükség a hitben és szeretetben való megújulásra.

2024. Május 18. 14:00, szombat | Helyi

Pünkösd - Egyházi vezetők ünnepi szentmiséi, istentiszteletei.

Pünkösd alkalmából szentmiséket, istentiszteleteket tartanak országszerte. A katolikus, a református és az evangélikus egyházi vezetők vasárnap ünnepi liturgia keretében emlékeznek meg a Szentlélek eljöveteléről.

2024. Május 18. 13:43, szombat | Helyi

Egy régi történet: a Salgótarjáni Kohászati Üzemek – 1. rész: 1902-re a csúcson!

Borítóképen: Az egykori vasfinomító gyár és lakótelep látképe 1873-ból. A Salgó-Tarjáni Vasfinomító Társulat, vagy a Rimamurány—Salgó-Tarjáni Vasmű Részvény Társaság

2024. Május 18. 08:00, szombat | Helyi

Reggel pára, délután egy-egy zápor jöhet.

Napos-gomolyfelhős időre van kilátás. Északon helyenként futó zápor, zivatar kialakulhat.