Városlista
2019. október 21, hétfő - Orsolya

Hírek

2019. Január 03. 12:04, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Laptopot akart lopni

Laptopot akart lopni

Egy 23 éves szlovák férfival szemben indított eljárást a Balassagyarmati Rendőrkapitányság.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. január 2-án 18 óra 41 perckor tettek bejelentést, miszerint az egyik országos áruházlánc balassagyarmati üzletében lopáson tetten értek egy férfit.

A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a biztonsági őrök által visszatartott 23 éves szlovák állampolgár a bejelentést megelőzően nem sokkal az egyik laptop áruvédelmi eszközét eltávolította, a műszaki cikket a kabátja alá rejtette és azzal fizetés nélkül megpróbált távozni az üzletből.

A férfit a rendőrök a Balassagyarmati Rendőrkapitányság épületébe előállították és lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 17. 08:32, csütörtök | Helyi

5 motiváló és inspiráló olimpiai történet

Biztosan mindenki emlékezetben él pár olyan sport történet, siker, amit soha nem fog elfelejteni. Ezek szuper történetek arra az esetre is, ha egy kis inspirációra, vagy motivációra lenne szükségünk.

2019. Október 16. 09:53, szerda | Helyi

Iskolában robban a bomba

A salgótarjáni rendőrök pár napon belül elfogták azt a férfit, aki azzal fenyegetőzött, hogy egy középiskolában perceken belül robban a bomba.

2019. Október 16. 08:28, szerda | Helyi

“Társasan” szép az élet

Az önfeledt szórakozás mellett a társasjátékoknak komoly fejlesztő hatása is van a gyerekekre nézve.

2019. Október 14. 13:41, hétfő | Helyi

Baleseti összefoglaló Nógrád megyéből - videó

Az elmúlt 24 órában hat közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei. Salgótarján belterületén a térfigyelő kamera által rögzített balesetben egy motoros sérült meg.