Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Október 19. 09:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Kulturális utalványért versenyeznek

Kulturális utalványért versenyeznek

Utalványért versenghetnek a Nógrád megyei általános és középiskolások a múzeumok őszi fesztiválja keretében.

Ötvenezer forint értékű kulturális utalványért versenghetnek a Nógrád megyei általános és középiskolások a múzeumok őszi fesztiválja keretében, ebben a hónapban. A fődíjat a salgótarjáni Dornyai Béla Múzeum és a Bányászati Kiállítóhely sorsolja ki azok között az osztályok között, amelyek meglátogatják november ötödikéig a pályázatot indító kiállító helyeket. Az az osztály, amelynek sorszámát november hetedikén kihúzzák, ötvenezer forint értékű, sport, illetve kulturális eseményre beváltható, Szabadidő Erzsébet utalványt kap. Emellett a két kiállítóhely kisebb ajándékokkal is kedveskedik a diákoknak a fesztivál ideje alatt. A sorozat következő eseménye egyébként péntek délután két órától a Nagy Rajzolás Napja lesz Salgótarjánban, a bányászati kiállítóhelyen.

Forrás: radiofocus.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 18:18, vasárnap | Helyi

Ökölvívó Eb - Bernáth Attila ezüstérmes.

Az 51 kilogrammban szereplő Bernáth Attila ezüstérmet nyert vasárnap a belgrádi ökölvívó Európa-bajnokság zárónapján, miután a fináléban veszített.

2024. Április 28. 17:21, vasárnap | Helyi

Labdarúgó NB I - Hat pontra faragta hátrányát a Kisvárda.

Az utolsó előtti Kisvárda meglepetésre legyőzte vasárnap a második helyért harcoló, vendég Fehérvárt a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójában, ezzel hat pontra faragta hátrányát a tizedik, már bennmaradó helyen álló Újpesttel.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.