Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2016. Március 11. 09:30, péntek | Helyi
Forrás: police

Közvilágításra szakosodtak

Közvilágításra szakosodtak

A pásztói rendőrök egy napon belül azonosították és előállították azt a három férfit akik lámpatesteket szereltek le Csécsén.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2016. március 7-én 20 óra 17 perckor tettek bejelentést, miszerint március 5-én Csécse belterületén két ismeretlen férfi leszerelt és eltulajdonított hét darab közvilágítási lámpatestet.

A nyomozók a széleskörű adatgyűjtés alapján a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket 24 órán belül beazonosították, elfogták és lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint G. Renátó 27 éves és C. Ferenc 37 éves lőrinci lakosokat M. Tamás 38 éves lőrinci lakos bízta meg a lámpatestek ellopásával, amelyet később közösen akartak értékesíteni. A rendőrök az M. Tamás lakóhelyén és az ahhoz tartozó melléképületben 2016. március 8-án megtartott házkutatáson összesen 19 közvilágítási lámpatestet találtak meg és foglaltak le.

A Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Nyomozó Alosztálya az eljárást szakértők bevonásával folytatja, egyben vizsgálja, hogy további hasonló jellegű bűncselekmények elkövetésével a három férfi összefüggésbe hozható-e.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.