Városlista
2020. augusztus 13, csütörtök - Ipoly

Hírek

2020. Július 28. 12:45, kedd | Helyi
Forrás: police

Közösen ellenőriztek rendőrök halőrök

Közösen ellenőriztek rendőrök halőrök

A Szécsényi Rendőrkapitányság járőrei és a Horgász Egyesületek Nógrád Megyei Szövetségének szakemberei közösen ellenőrizték az Ipoly folyó partját és a horgász tavak környékét.

A Szécsényi Rendőrkapitányság beosztottjai a hivatásos halőrökkel közös ellenőrzést tartottak a napokban az illetékességi területen lévő Ipoly folyó, és a Ludányhalászi-tó, valamint a Tábi-tó, szécsényi Kavicsbánya-tó partján és környékén. A rendőri jelenlét fő célja a természeti kincseink védelme, valamint az ezzel kapcsolatos jogsértések megelőzése, illetve megakadályozása volt. Az élővizeink megóvása érdekében kiemelt figyelmet fordítottak a hatóság tagjai a közös akció során az illegális horgászat visszaszorítására, illetve a helyi horgászrend, illetve ezzel kapcsolatos szabályok betartásának ellenőrzésére is.

A rendőrség és halőrök a vízparti környezetet, valamint az árterületi részeket is ellenőrizték a természeti értékek rongálásának, az illegális szemétlerakók létesítésének megakadályozása és felszámolása érdekében.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 12. 09:00, szerda | Helyi

Kiesett a gyermeke a mozgó gépkocsi hátsó üléséről

Bírósági út nélkül vonták felelősségre az apát.

2020. Augusztus 11. 13:07, kedd | Helyi

Családi nap Csesztvén

A balassagyarmati rendőrök balesetmegelőzési programokkal színesítették a rendezvény programját.

2020. Augusztus 11. 12:54, kedd | Helyi

Rács mögött a szlovák katalizátor-tolvaj

A Salgótarjáni Járási Ügyészség egy 24 éves szlovák állampolgár letartóztatására tett indítványt, aki a nyár folyamán Salgótarján utcáin parkoló gépkocsik katalizátorait tulajdonította el.

2020. Augusztus 10. 13:00, hétfő | Helyi

Közlekedési baleset Szügy belterületén

Egy vonat és egy személygépkocsi ütközött össze a Rákóczi úti vasúti átjáróban.