Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2015. Február 01. 12:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Közös szolgálat

Közös szolgálat

Polgárőr és járőr közösen ügyelt a rendre Nógrád és Szendehely községekben.

A Rétsági Rendőrkapitányság Rendészeti Osztályának munkatársa Berczeli Zsolt r. főtörzszászlós és Terman Gyula polgárőr láttak el közös szolgálatot a napokban. A közterületek rendjének erősítése, az állampolgárok szubjektív biztonságérzetének javítása, és a jogsértések visszaszorítása érdekében a rendőr és a polgárőr Szendehely, valamint Nógrád települések közintézményeit, általános iskoláit és azok környékét visszatérően ellenőrizték. A szolgálat során ellenőrizték továbbá a forgalmas útvonalakat, gyalogosan a szórakozó helyeket, kereskedelmi egységeket és mellékútvonalakat bejárva közvetlen kapcsolatba kerültek a lakossággal.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 08:15, szombat | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.

2024. Április 27. 06:34, szombat | Helyi

Milliárdosok versenyeznek a TikTok megvásárlásáért, de hiába

Egy maroknyi amerikai pénzügyi és technológiai mágnás több milliárdos ajánlatra készül a TikTok megvásárlására, miután Joe Biden elnök aláírta azt a törvényt,

2024. Április 27. 06:24, szombat | Helyi

Székkel támadt a tanárjára egy diák

Brutális, ami ebben a magyar iskolában történt: székkel támadt a tanárjára egy diák