Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Március 21. 11:19, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Közös ellenőrzés

Közös ellenőrzés

A pásztói rendőrök a társhatóságok szakembereivel közösen ellenőrizték Mátraszőlős és környékének erdős területeit.

A Pásztói Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai a társhatóságokkal közösen tartottak fokozott ellenőrzést 2019. március 17-én Mátraszőlős, Alsótold, Felsőtold és Garáb erdős területén. Az Ipoly Erdő Zrt. Kelet Cserhát Erdészet és a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság munkatársaival megtartott közös akció célja, a természetkárosítás, orvvadászat és a falopások megelőzése volt. A rendőrök a község erdős területeit, az oda vezető köz- és földutakat, az arra közlekedő tehergépjármű forgalmat, valamint a turisták által használt túraútvonalakat ellenőrizték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 09:45, hétfő | Helyi

A hétvége eseményei.

Balesetet szenvedett egy siklóernyős,Nádas és száraz fű égett ötven négyzetméteres területen,Letért az úttestről és egy villanyoszlopnak ütközött egy kisbusz,Hulladék égett egy három köbméteres fém konténerben.

2024. Április 15. 08:00, hétfő | Helyi

Jön a hidegfront, heves zivatar is lehet.

Az ország déli-délkeleti felén szinte zavartalan lesz a napsütés, északon, északnyugaton több lesz a felhő az égen. Egy hidegfront hatására a délután második felétől itt már záporok, zivatarok alakulhatnak ki.

2024. Április 15. 07:19, hétfő | Helyi

Az új telefonok egyik legbosszantóbb problémájára talált megoldást az Apple

Egy új telefon kicsomagolása mindig szórakoztató élmény, a kezdeti izgalmakat azonban könnyen megkeseríthetik a beüzemelési folyamatok. A legtöbb esetben ugyanis a vásárlás előtt a készülék már hetek,

2024. Április 15. 07:05, hétfő | Helyi

Világító szőnyeg led technológiával

A Philips (világítástechnika) és a Desso (padlószőnyeg) a közelmúltban egy olyan partnerségi megállapodást dolgozott ki, melyben a LED technológiát egy úgynevezett fényáteresztő szőnyeggel egyesítik majd.