Városlista
2019. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2019. Június 03. 12:23, hétfő | Helyi
Forrás: police

\"Közlekedik a család\" megyei döntő

\

Nógrád megyét a Herencsény család fogja képviselni a versenysorozat országos döntőjén.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága 2019. június 1-jén rendezte meg Salgótarjánban a „Közlekedik a család” elnevezésű verseny megyei döntőjét.

A megmérettetést, melyen összesen 14 család vett részt, Palkovics Viktor r. alezredes, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Balesetmegelőzési Bizottságának ügyvezető elnöke nyitotta meg és köszöntötte a résztvevőket. A versenyzők a korábbi évek megmérettetéseihez hasonlóan elméleti tudásukról egy KRESZ és egy elsősegély-nyújtási tesztlap kitöltésével adhattak számot. A családok ifjabb tagjai egy kerékpáros, az idősebbek pedig egy autós ügyességi pályán adtak számot gyakorlati tudásukról. A versenyzőnek mindezen túl elsősegélynyújtás gyakorlati feladatban is össze kellett mérni tudásukat. A rendezvényen a Nógrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság is képviseltette magát egy feladattal.

A verseny támogatóinak jóvoltából minden résztvevő ajándékkal térhetett haza, az első három helyezett pedig oklevelet és ajándékcsomagot vehetett át.

A megmérettetésen harmadik helyen a Danyik család, második helyen pedig a Dúzs család végzett. Megyénket a Közlekedik a család országos versenyében – melyet 2019. június 22-én és 23-án rendeznek meg Vas és Zala megyében – a Herencsény család képviseli.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 17. 12:32, szerda | Helyi

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel és két anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

2019. Július 16. 12:03, kedd | Helyi

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

2019. Július 15. 13:11, hétfő | Helyi

Figyelem! Vágányzár!

Vágányzár miatt nem működik a vasúti fényjelzőkészülék Patvarc külterületén.

2019. Július 12. 13:59, péntek | Helyi

Negyedszer is családbarát munkahely

Negyedik alkalommal nyerte el a megtisztelő címet a Szécsényi Rendőrkapitányság.