Városlista
2020. szeptember 29, kedd - Mihály

Hírek

2020. Július 23. 09:47, csütörtök | Helyi
Forrás: police

Közlekedésbiztonsági akció Nógrád Megyében - videó

Közlekedésbiztonsági akció Nógrád Megyében - videó

A biztonságos közlekedés, a balesetek megelőzése a fő célja az ismétlődően megtartott közúti közlekedési ellenőrzéseknek.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai összehangolt, komplex közlekedésrendészeti ellenőrzést hajtanak végre a megye területén. Az akció célja elsősorban a közúti közlekedési balesetek megelőzése, és a kiemelt közlekedési szabályszegések visszaszorítása.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály, valamint a Rétsági Rendőrkapitányság és a Váci Rendőrkapitányság munkatársai a napokban a 2-es számú főúton, valamint Diósjenőn, Nagyorosziban és Szendehelyen intézkedtek a szabálysértőkkel szemben.

Az ellenőrzés során a megengedett legnagyobb sebesség túllépése miatt 87 fővel, míg egyéb közlekedési szabálysértés miatt további 33 fővel szemben intézkedtek a rendőrök.

A szabályszegők hatékonyabb kiszűrése érdekében az egyenruhások a napokban a megyeszékhely belterületén, a Készenléti Rendőrséggel együttműködésben drónnal is ellenőrizték a közlekedésbiztonság tekintetében legkritikusabb pontokat, útkereszteződéseket, kijelölt gyalogosátkelőhelyeket.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 28. 14:21, hétfő | Helyi

Az októberi hétvégéken is lehet utazni Dunakanyar-napijeggyel

2020. Szeptember 28. 10:49, hétfő | Helyi

Elkészült a Gyermekkert Tagóvoda energetikai fejlesztése

Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata 2017.12.27.-én sikeres pályázatot nyújtott be a TOP „Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése” megnevezésű felhívásra.

2020. Szeptember 28. 09:37, hétfő | Helyi

Megtalálták az eltűnt férfit

Otthonába szállították és hozzátartozóinak épségben átadták az idős férfit a salgótarjáni egyenruhások.