Városlista
2020. augusztus 4, kedd - Domonkos

Hírek

2020. Július 31. 10:58, péntek | Helyi
Forrás: police

Közbiztonsági nap Sámsonházán

Közbiztonsági nap Sámsonházán

A rendőrök a lakosság bűn- és balesetmegelőzési ismereteit bővítették a rendezvényen.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály és a Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai tartottak a napokban bűn- és balesetmegelőzési előadást a Sámsonházán megrendezett Közbiztonsági napon.

A helyi óvodában és a községi könyvtárban az érdeklődőknek Tamás-Kovács Andrea rendőr őrnagy a vakáció veszélyeiről és a 112-es segélyhívó használatáról tartott előadást. Bárnai Kinga rendőr őrnagy, a Salgótarjáni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály bűnmegelőzési előadója rövid ismertető filmekkel szemléltette az idősek sérelmére leggyakrabban elkövetett úgynevezett „trükkös lopás” és „unokázós csalás” módszereit. Előadásának végén a jelen lévők megtekinthették azokat az otthonaikban is alkalmazható biztonságtechnikai eszközöket, amelyek személy- és vagyonvédelmet egyaránt szolgálnak. A szakemberek az ismertetett témákról szóló és megelőzési tanácsokat tartalmazó szóróanyagot is átadtak a résztvevőknek azzal a kéréssel, hogy hívják fel ismerőseik figyelmét is a megelőzés fontosságára és kövessék az abban leírt tanácsokat.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 03. 11:43, hétfő | Helyi

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt napon egy anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

2020. Július 31. 09:29, péntek | Helyi

Letartóztatásban a többszörös visszaeső férfi

A Salgótarjáni Járási Ügyészség indítványa alapján a bíróság elrendelte annak a 23 éves gyanúsítottnak a letartóztatását, aki korábbi szabadságvesztése letöltése után röviddel követett el újabb bűncselekményeket.

2020. Július 30. 11:31, csütörtök | Helyi

Rendőrök a Példakép táborban

Hátrányos helyzetű gyermekek részére tartottak bűn- és baleset-megelőzési foglalkozást a Nógrád megyei rendőrök.

2020. Július 30. 11:20, csütörtök | Helyi

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt 24 órában Nógrád megye közútjain egy személyi sérüléssel járó és két anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a megye rendőrei.