Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2013. Augusztus 23. 15:00, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Következik a második forduló a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban

Következik a második forduló a megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban

Pályát avatnak Érsekvadkerten, szomszédok csatáznak Rimócon, kemény meccset vívnak Karancskesziben. Lássuk az aktuális játéknap összecsapásainak listáját!

szombat, 17:00
Nagybátony – Karancslapujtő

Odahaza mindenképpen javítana a NOSE. Csak is a három pont lebeg a szemük előtt a sima sikerrel rajtoló lapujtőiek ellen. Ndjodo ismét gólokra készül, de Nagybátonyban bíznak benne, hogy ezúttal pontokat is tudnak majd a találatok mellé tenni.
Balassagyarmat – Palotás
A bajnoki címre pályázó hazaiak nem hibázhatnak a következő körben esedékes salgótarjáni rangadó előtt. Bár a lelkes látogatók mindent megtesznek majd, benne van a pakliban egy könnyed BSE győzelem is.
Somoskőújfalu – Nőtincs
A kőkemény védelmükről elhíresült vendégek nem fogják könnyen adni magukat, de az Alapival kiegészülő somosiaknak csak a sikerben gondolkodnak. Kérdés, hogy mikor tudják majd feltörni a reteszt.
vasárnap, 17:00
Rimóc – Szécsén
y
A szomszédvárak rangadóján minden a szécsényiek mellett szól. Nyugodtság jellemezte a felkészülésüket, míg ez a hazaiakról egyáltalán nem mondható el. Persze egy ilyen meccsen nem számítanak az előzmények és biztosak lehetünk benne, hogy a rimóciak mindent megtesznek majd a minél jobb eredmény eléréséért. Lényeges lesz, hogy ki szerzi az első gólt.
Karancskeszi – Cered
Kiélezett csatára van kilátás. A hazai pálya mindenképpen Karancskeszivel lesz, de ettől függetlenül a cerediek szerezhetnek kellemetlen perceket riválisuknak. Nem várható gólözön.
Héhalom – Pásztó
Érdekes lehet a szezont két ellentétesen kezdő együttes összecsapása. Saját pályájukon mindig nehéz legyűrni a héhalmiakat, de a látogatóknak kellő önbizalmat adott a Nagybátony felett aratott szép siker. Éppen ezért kis dolgok fognak dönteni.
Berkenye – SBTC
A pontvadászatot Érsekvadkert kiütésével indító tarjániak ismételten a minél simább győzelemre készülnek. Több, mint valószínű, hogy ez össze is fog nekik jönni…
Érsekvadkert – Mátranovák
Hosszú idő után végre hazai közönség játszhatnak a vadkertiek. Ezen tény biztosan kellő lökéssel ruházza fel őket, így az előző idényhez hasonlóan ismét remek találkozót vívhatnak a három pontért utazó novákiak ellen.

Forás: nogradifoci.hu

Címkék: labdarúgás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 12:30, vasárnap | Helyi

Hajóbaleset Verőcénél - OMSZ: fej- és kulcscsontsérülést szenvedett a balesetet túlélő férfi.

Kisgéphajó ütközött egy szállodahajóval szombat éjjel a Dunán, Verőce közelében, a balesetben ketten meghaltak, öt embert jelenleg is keresnek - közölte az M1 Híradója vasárnap délelőtt.

2024. Május 19. 09:29, vasárnap | Helyi

Nyitott szertárkapuk!

Május 26-án, vasárnap ismét kinyílnak a tűzoltólaktanyák szertárkapui, hogy gyereknap alkalmából feledhetetlen élményt nyújtsanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

2024. Május 19. 09:10, vasárnap | Helyi

Gépjárműtüzek, közlekedési balesetek és viharkárok!

Kigyulladt egy személyautó,Bontási munkálatok közben kigyulladt egy forgalomból kivont személyautó,Ráfutásos balesetet szenvedett két személyautó,Álló gépjárműnek ütközött egy személyautó...

2024. Május 19. 08:58, vasárnap | Helyi

Csíksomlyói búcsú - Csíksomlyói szónok: csak éltető és élő, tevékeny hittel lehet békét teremteni.

Csak éltető és élő, tevékeny hittel lehet békét teremteni ebben a háború sújtotta világban, amikor fizikai, szellemi, lelki háború tör ránk, ezért van szükség a hitben és szeretetben való megújulásra.