Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Augusztus 31. 15:44, hétfő | Bulvár
Forrás: infovárosok

Kosárlabda kézzel, fejjel, lábbal - VIDEÓKKAL - FOTÓKKAL

Kosárlabda kézzel, fejjel, lábbal  - VIDEÓKKAL - FOTÓKKAL

Kézzel, lábbal és fejjel is kosarat próbáltak elérni ismert embereink a hétvégén az Aquaworld Élményfürdőben rendezett nem mindennapi eseményen.

Az egész napos programmal a Médiaválogatott tagjai újra rekordot állítottak fel.

„Újabb meghökkentő dolgot vállaltunk fel – kezdi Katus Attila – ezúttal a kosárlabdát népszerűsítettük 8 órán keresztül és persze nem is mi lettünk volna, ha mindezt nem fűszereztük volna meg egy kis focival. Kézzel sokan tudnak kosárra dobni, de lábbal és fejjel még kevesen próbálták” – fűzi hozzá a sportember.

A Prémium Média Válogatott sztárjainak missziója, az egészséges életmód és a sportágak népszerűsítése. Ezúttal a kosárlabda került középpontba. Délelőtt 10 órától 18 óráig folyamatosan, megállás nélkül sportoltak.

„Gyerekkoromban kosaraztam, azt hittem ez olyan, mint a biciklizés, nem tudom elfelejteni – meséli Fésűs Nelly – na, beletelt jó pár percbe még újra felvettem az iramot a fiúkkal. Még a térdem is bevizesedett a nap során, de végig csináltam.”
Az Aquaworld hívogató medencéinek és csúszdáinak mindenki próbált aznap ellenállni, a fürdőzés csak 18 óra után volt engedélyezve sztárjainknak.

„Ha egy-egy csobbanással megszakítottuk volna a sportot, nehéz lett volna visszatérni és ezt a csodás teljesítményt megvalósítani – veszi át a szót Beleznay Endre – nagyon jól éreztem magam és büszke voltam, hogy Nellyvel mi színészek partiba voltunk a focistákkal és a sportos Katus testvérekkel.”

A nap szenzációja a rangidős, de örökifjú, Vajtó Lajos nevéhez fűződik, aki megirigyelte Katus Attila spárgáját. Ő is két asztal között vette fel a pozíciót és úgy dobott kosárra.

„Viccnek szántam, hogy majd én megpróbálom – emlékszik Lajos – a fiúk már akkor meglepődtek, amikor le tudtam menni spárgába. Majd kezembe adták a labdát és jött a kosárra dobás, háttal. Betalált. Nem hittek a szemüknek. Rögtön meghívtak csapatunk újabb sportos aktivitására, amit még nem árulhatok el mi lesz.” – kacsint sejtelmesen Vajtó Lajos.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára