Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2018. Június 29. 14:03, péntek | Helyi
Forrás: police

Körzeti megbízottak fogták el a betörőt

Körzeti megbízottak fogták el a betörőt

A megalapozott gyanú szerint a Művelődési Házból lopott és egy családi házba tört be Karancskesziben egy 24 éves férfi.

A körzeti megbízottaktól kért segítséget a helyi polgármester 2018. június 27-én a reggeli órákban, mivel a dolgozók észlelték, hogy Karancskesziben, a Művelődési Házból ismeretlen személy több használati tárgyat eltulajdonított.

Az információgyűjtés eredményeként körzeti megbízottak beazonosították és 2018. június 28-án elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 24 éves férfit.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a litkei lakos 2018. június 26-án a délutáni órákban a Művelődési Házba a szellőztetés miatt nyitva hagyott ablakon át bemászott és onnan egy kávéfőzőt, dobozos tejet és különféle italt tulajdonított el. A férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal is, hogy ugyanezen a napon a településen egy ideiglenesen lakatlan családi ház kerítésén átmászott, majd a lakás ajtajának üvegét betörte, a melléképület ajtajáról a lakatot levágta és a helyiségekből játékokat és kerékpárt tulajdonított el.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállított férfit a rendőrök két rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 21:00, vasárnap | Helyi

Kora nyárias idő.

Főként a Dunántúlon szűrhetik vastagabb fátyolfelhők a napfényt, a Dunától keletre viszont sok napsütésre számíthatunk.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,