Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2019. Február 01. 08:26, péntek | Helyi
Forrás: police

Körözött személyeket fogtak el

Körözött személyeket fogtak el

Mihálygergéről és Salgótarjánból állítottak elő egy-egy férfit a rendőrök.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság körzeti megbízottai 2019. január 30-án a délelőtti órákban Mihálygergén igazoltattak egy férfit. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a 42 éves férfi körözését rendelte el a Balassagyarmati Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja, mivel a járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt kiszabott büntetésének letöltésére a kijelölt intézetbe a megszabott határidőig nem vonult be.

Salgótarjánban, a Sugár úton a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai fogtak el ugyanezen a napon egy 39 éves helyi lakost, akiről az ellenőrzése során kiderült, hogy ellene a Balassagyarmati Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja azért bocsátott ki elfogató parancsot, mivel a férfi a garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt kiszabott büntetésének letöltését nem kezdte meg.

A két férfit a rendőrök elfogták, a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították és a Balassagyarmati Fegyház és Börtönbe átkísérték.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.

2024. Április 25. 13:00, csütörtök | Helyi

A közgyűlés előtt számolt be Nógrád vármegye rendőrfőkapitánya.

A beszámolót egyhangúlag elfogadta a képviselőtestület.

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.