Városlista
2019. augusztus 20, kedd - István

Hírek

2019. Február 01. 08:26, péntek | Helyi
Forrás: police

Körözött személyeket fogtak el

Körözött személyeket fogtak el

Mihálygergéről és Salgótarjánból állítottak elő egy-egy férfit a rendőrök.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság körzeti megbízottai 2019. január 30-án a délelőtti órákban Mihálygergén igazoltattak egy férfit. A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a 42 éves férfi körözését rendelte el a Balassagyarmati Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja, mivel a járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt kiszabott büntetésének letöltésére a kijelölt intézetbe a megszabott határidőig nem vonult be.

Salgótarjánban, a Sugár úton a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai fogtak el ugyanezen a napon egy 39 éves helyi lakost, akiről az ellenőrzése során kiderült, hogy ellene a Balassagyarmati Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja azért bocsátott ki elfogató parancsot, mivel a férfi a garázdaság bűncselekmény elkövetése miatt kiszabott büntetésének letöltését nem kezdte meg.

A két férfit a rendőrök elfogták, a Salgótarjáni Rendőrkapitányságra előállították és a Balassagyarmati Fegyház és Börtönbe átkísérték.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Augusztus 14. 12:11, szerda | Helyi

Balesetek az elmúlt napon - Nógrád megye

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel és egy anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

2019. Augusztus 12. 12:43, hétfő | Helyi

Az elmúlt nap balesetei - Nógrád megye

Az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel és két anyagi kárral járó baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

2019. Augusztus 12. 12:18, hétfő | Helyi

Kábítószer a gépkocsi utasterében

A Nógrád megyei rendőrök közúti ellenőrzés során kábítószergyanús anyagokat találtak egy személygépjárműben Mihálygergén.

2019. Augusztus 09. 14:22, péntek | Helyi

Az idős lakosok Kazáron riasztó ajtóéket kaptak a rendőrségtől

A prevenciós szakemberek időseket kerestek fel a községben, hogy otthonaikban adjanak számukra bűnmegelőzési tanácsokat.