Városlista
2020. február 20, csütörtök - Álmos

Hírek

2020. Január 10. 10:16, péntek | Helyi
Forrás: police

Korlátozzák a forgalmat a határátkelőhelyeken

Korlátozzák a forgalmat a határátkelőhelyeken

Újra korlátozzák a balassagyarmati és a parassapusztai határátkelőhelyen a 7,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó járművek közlekedését.

A szlovák hatóságok tájékoztatása szerint 2020. január 10-én 8 órától 20 óráig a Szlovák Közúti Fuvarozók Egyesülete demonstrációra készül a parassapusztai és a balassagyarmati határátlépési pont közelében, ezért elrendelték a 7,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó járművek közlekedésének korlátozását.

Az előzetes információk szerint a demonstráció más megyék határátlépési pontjait is érintheti.

Kérjük a 7,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeget meghaladó járművek vezetőit, hogy lehetőség szerint a Szlovák Köztársaság területére történő haladásuk során Nógrád megyét kerüljék el!

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja továbbá a figyelmet arra is, hogy a téli időjárási, látási és útviszonyoknak megfelelően közlekedjenek! A rendőrök a kialakult helyzet miatt a határátkelőhelyek közelében várakozó gépjárművek vezetőit és utasait továbbra is meleg itallal látják el.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 19. 13:28, szerda | Helyi

Rendszám nélkül közlekedett

Egyedi azonosító jellel visszaélés miatt indult büntetőeljárás egy 44 éves sóshartyáni férfi ellen.

2020. Február 18. 11:30, kedd | Helyi

Drog a zsebben

A rendőrök Karancslapujtő belterületén igazoltattak két férfit, akiknek a ruházatából kábítószert foglaltak le.

2020. Február 18. 11:03, kedd | Helyi

Az internet veszélyei

A rendőrök egy hét alatt több Nógrád megyei iskolában látták el tanácsokkal a diákokat a biztonságos internethasználat érdekében.

2020. Február 18. 10:43, kedd | Helyi

A kivetítős lámpák egyes típusainak jellemzői

A kivetítős éjjeli fények egészen új dimenziót nyithatnak az otthonunk éjszakai világításának a megvalósításában, ezért mindenképp érdemes jobban is megismerkednünk velük.