Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2013. Május 05. 12:00, vasárnap | Helyi
Forrás: infonograd

Körforgalmi csomópontot építenek Balassagyarmaton

Körforgalmi csomópontot építenek Balassagyarmaton

Megkezdődött Balassagyarmaton a Mikszáth úti körforgalom kialakítása.

A csomópont építési munkálatai jelentős forgalmi rend változást eredményeztek az Ipoly-parti városban. A változás eredményeképpen a Rákóczi úton a nyugatról keletre haladó sávban a személygépjármű forgalom megmaradz azzal a kitétellel, hogy a Mikszáth útra nem lehet balra behajtani. Észak felé a Zichy utcán át az Ipolypart és Ipolyjáró utcán lehet kerülni a határátkelő felé, visszafelé pedig a Szabó Lőrinc utcán kerülhetnek az autósok. A Rákóczi út keletről nyugatra haladó sávjának forgalma jelentősen megváltozott, a kereszteződésből elterelik a gépjárműveket az Árpád-Jószív utcákon a Mikszáth útra, onnan pedig vissza a Művelődési ház mögötti szerviz úton és az Árpád utcán keresztül a főútra, Szécsény felé. A helyi és helyközi autóbuszjáratok közlekedése változatlan marad. A forgalmi rendet jelzőtáblák és forgalomirányító eszközök, ill. rendőrök és dolgozók irányítják majd. Kérik a lakosságot a terelőtáblák figyelésére, és türelemre az építkezések ideje alatt!
Képünk illusztráció.

Forrás: radiofocus.hu

Címkék: Körforgalom

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 18:00, csütörtök | Helyi

Kövér László házelnök látogatása Salgótarjánban - 2024.05.16.

Ha az európai parlamenti (EP-) választáson bekövetkezik a normalitás, a békepártiak irányába való eltolódás, az ki fog hatni a világpolitikára is - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke.

2024. Május 16. 15:45, csütörtök | Helyi

Szerbiában elfogtak egy férfit, aki az elnök megölésével fenyegetőzött.

Elfogtak egy zombori férfit csütörtökön, aki a közösségi médiában Aleksandar Vucic köztársasági elnök meggyilkolásával fenyegetőzött - közölte Ivica Dacic belügyminiszter.

2024. Május 16. 09:10, csütörtök | Helyi

Maruzsa Zoltán: idén 200 ezer notebook kerül az iskolákba.

Két éve 120 ezer digitális eszköz beszerzése történt meg, tavaly 140 ezer eszközé, az idén pedig 200 ezer notebook kerül a magyar általános és középiskolákba szerte az országban.

2024. Május 16. 08:54, csütörtök | Helyi

A fenntarthatósághoz és a digitalizációhoz fűződő viszonyról beszélgetett Áder János Kék bolygó podcastok felvétel.

A különböző generációk fenntarthatósághoz és digitalizációhoz fűződő viszonyáról beszélgetett Áder János korábbi köztársasági elnök Kék bolygó című podcastja következő két adásának nyilvános felvételén.