Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2024. Január 04. 21:00, csütörtök | Helyi
Forrás: liner/Koós Alexandra/Máthé Zoltán/web/Zsuffa Csaba

Dalpremierrel ünnepli 85. születésnapját Korda György. Korda-házaspár - soha nem unatkozunk...

Dalpremierrel ünnepli 85. születésnapját Korda György. Korda-házaspár - soha nem unatkozunk...

A Fiatalság bolondság című új klipben a Korda házaspár Pixával működött együtt. Korda György stílszerűen, partidallal koronázta meg a 85. születésnapját, amelyet 2024. január 4-én ünnepel.
A közös dal ötlete korábban Pixa fejéb

az előadó felkereste a Korda házaspárt, amely nagy örömmel mondott igent az együttműködésre. Az alkotófolyamat zökkenőmentesen zajlott, s a dalszövegírásból a házaspár is kivette a részét.

A közönség szeretete élteti, ám ha a felesége nem jött volna az életébe, már rég nem énekelne. Sosem unatkoznak, a szürkeség messziről elkerüli őket, ami főként a munkájuknak köszönhető.

De azt is leszögezték, hogy nagyon szeretik a rajongóikat, szívesen beszélgetnek és fotózkodnak velük.

Álmukban sem gondoltak volna ilyen hosszú pályafutásra, ezért is olyan hálásak a közönségüknek. Állítása szerint mindig szemmel tartják a trendeket, az újdonságokat, s közben arról sem feledkeznek meg, hogy önmaguk maradjanak.

A koncertjeik után jellemzően nem tudnak lefeküdni aludni, ezért mindig valami mással foglalják el magukat, például esznek valamit vagy operát hallgatnak. Korda György pedig időnként pirkadatig sorozatot néz, míg a felesége inkább rendbe teszi a lakást, mert a rend nagyon fontos számára.

A kapcsolatuk elejére visszaemlékezve az énekes úgy fogalmazott, félelmetes volt számára a felismerés, hogy a nagy szerelmet találta meg Balázs Kláriban, hiszen annak idején csak egy kis kalandra számított. Az énekesnő viszont nem volt nyitott a kalandokra, többször is visszautasította Korda közeledését. Végül mégis úgy alakult, hogy férj és feleség lettek, és bár nem jósoltak nekik hosszú jövőt, ma már több mint 40 éve házasok.

Amikor az énekest arról kérdezték, mi fogta meg eleinte a kedvesében, azt felelte: „Az, hogy gyönyörű. Hogy izgalmasnak tűnik. Fogalmam sem volt, ki ő, de vizuális ember vagyok, és százszázalékosan kielégített a látványa. Persze további dolgokat is elképzeltem, fantáziáltam, mi lehet még Klárikában. (…) Hogy szépen énekel, arra menet közben jöttem rá. De ma már tudom, ennyi év együttéléshez, boldogsághoz, harmóniához sokkal több kell a pillanatnyi vágynál és érzésnél. Amikor megismertem a természetét, a lelkét, és szerelmes lettem, bevallom, megijedtem” – mondta az interjúban.

A fiatal előadókkal kapcsolatban úgy fogalmaztak, meglepi őket, mennyire másként viselkednek a színpadon, mint a korábbi generációk zenészei, a túl sok trágárkodás pedig kifejezetten zavarja őket. Majd Korda arra utalt, sokan feltételezik, hogy nagy lábon élnek a feleségével, és nap mint nap étterembe járnak, holott főként házi koszton élnek.

„Nem smucigságból főzök, hanem mert az otthoni kosztnak nincs párja, főleg falusi csirkéből, falusi tojásból” – tette hozzá Balázs Klári.

SALGÓTARJÁNIAK ÉS NÓGRÁD VÁRMEGYEIEK KÖZÖSSÉGE 😃

ADJUNK minél többet, minél TÖBBEKNEK!
Csatlakozzon olvasóinkhoz! Reklám és politikamentesen adjuk a híreket - InfoNógrád híroldal csoport
CSOPORT:
https://www.facebook.com/groups/infonograd
HÍROLDAL:
https://www.infonograd.hu
TikTok:
https://www.tiktok.com/@infonograd
Threads:
https://www.threads.net/@infonograd_hiroldal
Insta:
https://www.instagram.com/infonograd_hiroldal

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 21:00, vasárnap | Helyi

Kora nyárias idő.

Főként a Dunántúlon szűrhetik vastagabb fátyolfelhők a napfényt, a Dunától keletre viszont sok napsütésre számíthatunk.

2024. Április 28. 08:45, vasárnap | Helyi

Ismét megrendezik a járműipari kiállítást Esztergomban.

Az idén 7. alkalommal nyílik meg a járműipari kiállítás Esztergomban: az Akkor és Most Jármű Expo április 27-28-án a Nagy Duna sétányon várja az érdeklődőket.

2024. Április 28. 08:00, vasárnap | Helyi

Tavaszi idő sok napsütéssel.

Sok napsütésre számíthatunk, bár a Dunántúlon és északon időnként felhők takarhatják el a napot, de csapadék sehol sem várható.

2024. Április 28. 06:31, vasárnap | Helyi

BABAMENTŐ INKUBÁTOROK

Az egészségügyi intézményeknél kihelyezett babamentő inkubátorok egy újszülöttmentő program részét képezik. A súlyos válsághelyzetbe került anyák és családok esetén előfordulhat,