Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2014. Július 23. 12:00, szerda | Helyi
Forrás: infonograd

Komoly átalakuláson esik át a ceredi foci

Komoly átalakuláson esik át a ceredi foci

A játékoskeret nagy részre kicserélődött, ősszel pedig vendégségbe kényszerül a ceredi labdarúgócsapat.

Zajlik az élet Cereden. A holtszezonban Jeney Gyulát Mátyus Sándor váltotta, a vezetőedzői pozícióban eszközölt csere mellett pedig nagy mértékben átalakult a gárda játékoskerete is. Már biztosan az érkezők oldalán könyvelhetjük el Znamecz Norbertet, Bóna Pétert, Ferhan Gábort, Lehoczki Ákost, Ficsur Istvánt (Karancskeszi), Danyi Pétert, Csák Károlyt, Farkas Dominikot (Ózd) és Bonivárt Eriket (SBTC). A távozók kapcsán az alábbi listát jegyezhetjük fel: Vámos Szabolcs, Oláh Teofil, Bognár Gergő (Somoskőújfalu), Varga Csaba, Jeney Gyula (Nagybátony), Oláh Tibor, Kuris Péter, Pingiczer Tamás, Oláh Zoltán, Oláh Antal (?).
A jövés-menés mellett a pályán is javában zajlanak a munkálatok. A tervek szerint munkagépek fogják lecsupaszítani a domboldalt, így lehetőség lesz a játéktér szélesítésére. Ennek az időigényes folyamatnak köszönhetően vélhetően az őszi szezon teljes egészében albérletbe fog kényszerülni az együttes. A lehetséges megoldásokkal kapcsolatban két alternatíva merült fel: vagy a salgótarjáni Szojka Ferenc Stadionba költözik a gárda vagy pedig az első félév valamennyi mérkőzésén aktuális riválisuk otthonában fognak majd pályára lépni.

Forrás: nogradifoci.hu

Képgaléria

Címkék: Cered

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 12:12, péntek | Helyi

Összehangolt csapás a drogkereskedőkre!!!

Kábítószerdílereket iktattak ki a Nógrád Vármegyei Rendőr-főkapitányság felderítői, 4 fő őrizetbe került.

2024. Május 03. 08:58, péntek | Helyi

MVM: júliusban egységesíti ügyfélkiszolgálását az MVM Next, az ügyfeleknek nincs teendőjük.

Az ügyfélkiszolgálás egységesítése érdekében az MVM Csoport tulajdonában álló E.ON Áramszolgáltató Kft. beolvad az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.-be.

2024. Május 03. 08:00, péntek | Helyi

Szeles, nyárias idő.

Erősen felhős lesz az ég, és sokfelé számíthatunk esőre, záporra, zivatarra, helyenként ismét előfordulhatnak hevesebb gócok.

2024. Május 03. 07:02, péntek | Helyi

A magyar állami frankhamisítás, amellyel Franciaországot akartuk büntetni Trianonért

Egy évszázaddal ezelőtt az volt a hazafi, aki bűnözött. Aki nemzetközi botrányba sodorta hazáját a legmagasabbrangú politikusok tudtával. A hazaáruló bitangok pedig azok voltak,