Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2012. Szeptember 14. 13:06, péntek | Helyi
Forrás: infonograd

Kommandósok fogták el a fegyvert rejtegetőt

Kommandósok fogták el a fegyvert rejtegetőt

A napokban a pásztói Rendőrkapitányságra a reggeli órákban névtelen bejelentés érkezett, mely szerint egy pásztói 50 éves férfi otthonában illegálisan lőfegyvert tart.

A bejelentés jellegéből adódóan a Pásztói Rendőrkapitányság a Terrorelhárítási Központ segítségét kérte. Ennek eredményeként a Terrorelhárítási Központ műveleti egysége elfogott egy 50 éves férfit. A személy lakóhelyén megtartott házkutatás során a rendőrök a családi házához tartozó melléképületben elrejtve 1 db - az előzetes szaktanácsadói vélemény alapján - házilag átalakított, műanyag irányzékkal ellátott lőfegyvert találtak és ehhez tartozó 1 db átalakított lőszert foglaltak le. A férfit a rendőrkapitányságra előállították és - mivel ellene más bűncselekmény miatt is büntetőeljárás van folyamatban - őrizetbe vétele mellett, visszaélés lőfegyverrel vagy lőszerrel bűntette miatt büntetőeljárást folytatnak ellene.
Felvételünk nem a helyszínen készült.

Címkék: kommandó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 09:19, péntek | Helyi

3. szakasz (Kazincbarcika - Gyöngyös-Kékestető, 183 km)

Rajt: 2024. május 10. (péntek) 11:45, Kazincbarcika, Városháza. Befutó: 16:30, Gyöngyös-Kékestető.

2024. Május 10. 09:00, péntek | Helyi

Pofátlan(tan)ítás Salgótarjánban!

Az érintett útszakaszon nem ő volt az első járművezető, aki így közlekedett és felháborodást váltott ki az arra haladó, szabályosan haladó sofőrökből.

2024. Május 10. 08:00, péntek | Helyi

Kellemes májusi idő.

Országszerte sok napsütésre számíthatunk, az időnként megnövekvő gomolyfelhőkből csak elszórtan alakulhat ki egy-egy futó zápor.

2024. Május 09. 13:58, csütörtök | Helyi

NAV: az egyéni vállalkozók, őstermelők, áfás magánszemélyek is használhatják az szja-bevallási tervezeteket bevallásuk elkészítés

Az egyéni vállalkozók, őstermelők és az áfás magánszemélyek is használhatják az szja-bevallási tervezeteket bevallásuk elkészítéséhez hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó és Vámhivatal(NAV)