Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. November 08. 07:04, kedd | Kék hírek
Forrás: mno.hu

Kombájn végezhetett a férfival

Kombájn végezhetett a férfival

Egy kombájn gázolta halálra pénteken azt a somodori férfit, akire aznap este találtak rá az úton. Nem zárható ki, hogy a munkagép vezetője nem észlelte a balesetet.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálatának szombati közlése szerint a 61 éves férfi holttestére Somodor külterületén, az úton talált rá egy arra haladó gépjármű vezetője. A segítségnyújtás elmulasztása miatt ismeretlen tettes ellen indított rendőri eljárás során a helyszíni nyomokból megállapították, hogy a férfin vélhetően egy mezőgazdasági gép hajtott keresztül – tudatta a rendőrség a hétfőn kiadott közleményben. Eszerint az adatgyűjtés és tanúkihallgatás eredményeként még szombaton megtalálták a férfin keresztülhajtó kombájnt, és a baleset okozóját is azonosították.

Az ügyben a rendőrség szakértő bevonásával folytatja az eljárást. Az első adatok nem zárják ki, hogy a kombájn vezetője nem észlelhette a balesetet – olvasható a közleményben.

Címkék: baleset, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.