Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2013. Május 27. 12:00, hétfő | Helyi
Forrás: infonograd

Költsön okosan, terveztesse meg vállalkozása marketing stratégiáját!

Költsön okosan, terveztesse meg vállalkozása marketing stratégiáját!

Egyre gyakrabban merül fel a kérdés: milyen módszerekkel menedzseljük meg vállalkozásunkat, tevékenységünket, termékeinket? A Nógrád Megyei Szuperinfó segít a válaszadásban.

Megyénk legnagyobb példányszámú hetilapja lassan negyedszázada szolgálja szűkebb pátriánk vállalkozásait abban, hogy partnereikkel, vásárlóikkal, a „nagyvilággal” kommunikáljanak. A technika fejlődésével együtt a lap kiadója is együtt él, s ennek okán folyamatosan szélesíti kínálatát, ajánl kiváló megoldásokat az üzleti élet szereplőinek.
A Nógrád Megyei Szuperinfó legújabb szolgáltatási csomagja vállalkozásoknak, cégeknek, gazdálkodó szervezeteknek, egyesületeknek kínál személyre, pontosabban vállalkozásra szabott marketing lehetőségeket – elérhető áron. Nyilván felmerül a kérdés: melyek ezek a lehetőségek?
A kiadó szakemberei az új szolgáltatási csomag keretében vállalják a marketing célú arculat- és pénzügyi tervezést, országos hirdetési lehetőségeket ajánlanak – természetesen vevőorientált gondolkodással, és a rendelkezésre álló anyagiak függvényében. A sikerhez vezető úton elkészítik a helyi, megyei, országos vonatkozású piaci elemzéseket is, hogy a partnerek üzenetei a célcsoportokat megtalálják, ezáltal eredményesek legyenek. Ennek keretében a termék-bevezetési promóciók teljes körű menedzselését is vállalják.
A XXI. századi információtechnikai lehetőségek már-már korlátlanok. Ezek alkalmazásában, tervezésében, az internetes felületeken történő megjelenésben – infonograd.hu, Facebook, Twitter, Youtube, Iwiw – is segít új szolgáltatási csomagja keretében a Nógrád Megyei Szuperinfó szakértői csapata!
További információk a szuperinfo@chello.hu e-mail címen, vagy a 06-30/935-1919 telefonszámon kaphatók.

Címkék: szuperinfó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 14:00, szombat | Helyi

Pünkösd - Egyházi vezetők ünnepi szentmiséi, istentiszteletei.

Pünkösd alkalmából szentmiséket, istentiszteleteket tartanak országszerte. A katolikus, a református és az evangélikus egyházi vezetők vasárnap ünnepi liturgia keretében emlékeznek meg a Szentlélek eljöveteléről.

2024. Május 18. 13:43, szombat | Helyi

Egy régi történet: a Salgótarjáni Kohászati Üzemek – 1. rész: 1902-re a csúcson!

Borítóképen: Az egykori vasfinomító gyár és lakótelep látképe 1873-ból. A Salgó-Tarjáni Vasfinomító Társulat, vagy a Rimamurány—Salgó-Tarjáni Vasmű Részvény Társaság

2024. Május 18. 08:00, szombat | Helyi

Reggel pára, délután egy-egy zápor jöhet.

Napos-gomolyfelhős időre van kilátás. Északon helyenként futó zápor, zivatar kialakulhat.

2024. Május 17. 15:00, péntek | Helyi

Rossz matek: 2×72=2×39+2×4!!!

Jövet-menet gyorsan hajtott Dejtáron.