Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2014. Június 14. 15:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Kisteherautót akartak feltörni

Kisteherautót akartak feltörni

Az eljárást a szécsényi rendőrök vádemelés javaslatával fejezték be a három férfi ellen.

A Szécsényi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak büntetőeljárást O. Gyula 31 éves ecsegi, A. Dániel 36 éves mátraverebélyi és F. János 51 éves salgótarjáni lakos ellen.
A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2014. március 5-én 11 óra 35 perc körüli időben Nagylóc és Zsunypuszta közötti útszakaszon megkíséreltek feltörni egy ott parkoló kisteherautót és abból eltulajdonítani a benne lévő értékeket. A cselekmény elkövetése közben a szécsényi rendőrkapitányság nyomozói tetten érték őket. A három férfit a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottkénti kihallgatásukat követően őrizetbe vették őket.
A nyomozást a három férfi ellen a hatóság tagjai a napokban befejezték és az ügy iratait vádemelési javaslattal a Balassagyarmati Járási Ügyészségnek megküldték.

Képünk illusztráció.

További híreink

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:00, szerda | Helyi

Május 20-ig lehet jelentkezni a Virágos Magyarország versenyre.

Meghosszabbított határidővel, május 20-ig nyújthatják be pályázataikat a 31. Virágos Magyarország versenyre jelentkező helyi közösségek - közölte Magyar Turisztikai Ügynökség

2024. Május 01. 09:21, szerda | Helyi

Sok munkával indult a hét

Kizárta édesanyját egy második emeleti lakás teraszára két kisgyermek,Fűnyírás közben átvágtak egy gázcsonkot hétfő délután,Egy iskola tetejére szakadt egy nagy méretű faág,

2024. Május 01. 08:00, szerda | Helyi

Szép időben majálisozhatunk.

Azaz május elsején a napsütést időnként már felhők zavarják meg.

2024. Április 30. 15:15, kedd | Helyi

Salgótarjánból akartak hazajutni.

Egy bátonyterenyei pár keverte magát nagy bajba, mert lekéste az autóbuszjáratot, és bűnös módját választotta a hazajutásnak.