Városlista
2023. december 3, vasárnap - Ferenc

Hírek

2011. Augusztus 15. 07:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Kiss Orsi Horvátország szerelmese

Kiss Orsi Horvátország szerelmese

Van, akinek végigfut a hátán a hideg a családi nyaralásoktól, és van, aki egyszerűen imádja. Utóbbiak közé tartozik Kiss Orsi is, aki kérlelhetetlen magabiztossággal tálalja a legnagyobb magyar zenéket a Class FM-en.

 Kiss Orsi igazán szerencsésnek mondhatja magát, hiszen már évekkel ezelőtt megtalálta a tökéletes kikapcsolódás és nyári feltöltődés receptjét. A Class FM műsorvezetője három éve szeretett bele a horvát tengerparti kisvárosba, Selcébe, és azóta is itt piheni ki a pörgős munkanapokat. Az idei kiruccanást azonban döcögősen indult, Orsiék ugyanis a hajnali érkezés miatt nem foglalhatták el a szállásukat, így reggelig a tengerparton gubbasztottak. A szerencsétlen időzítés mégsem árnyékolta be az első napot, hiszen végül romantikus filmbe illő napfelkeltével kezdődött el az igazi nyaralás.

"A hétköznapjaim szigorú rend szerint telnek, rengeteg munkával és edzéssel. De a nyaralás alkalmával elengedem magam, nem arra figyelek, mit eszem, csak az számít, hogy jól érezzük magunkat, semmi különleges, csak nyugalom, napfény és tenger. Az esti pizzázások miatt fel is csúszott rám egy kiló, de nem aggódom, hiszen amilyen gyorsan jött úgy el is tűnik majd" - árulta el Orsi, akit a rajongók még a tengerparton is megtaláltak.

"Napozás közben odajött hozzám egy magyar srác, és autogramot kért. Elmesélte, hogy mindig hallgatja a műsoromat, de személyesen még sosem találkoztunk. Milyen furcsa a sors, hogy Budapesttől távol futottunk össze" - tette hozzá mosolyogva Kiss Orsi, aki kipihenve és energiával teli várja ismét a hallgatókat minden vasárnap este a Class FM-en.

Címkék: nyaralás

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 02. 06:00, szombat | Bulvár

Megérkezett a lappföldi Mikulás Budapestre

2023. November 29. 22:19, szerda | Bulvár

VIDEÓ - AZ EGYETLEN IDŐUTAZÓ kitalált története...

Einstein speciális relativitáselmélete óta tudjuk, hogy az időben lehet előre utazni. Egyelőre erre sincs módunk, de itt jönnek be a képbe a megmagyarázhatatlan történetek, furcsa történelmi események,

2023. November 28. 18:39, kedd | Bulvár

Hogyan vezet klímakatasztrófához az emberi fejlődés?

Mit rontottunk el a múltban, és mi vár ránk a jövőben?

2023. November 28. 18:09, kedd | Bulvár

A világ 10 leghatalmasabb maffiavezére, akikből pár máig szabadlábon van

Európában és Amerikában maffiák, Mexikóban kartellek, Kínában tridáok, Japánban yakuzák, a világot behálózzák ezek a hatalmas bűnszervezetek.