Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. December 05. 09:57, hétfő | Belföld
Forrás: Deltahírek.hu, Police.hu

Kirepült a BMW-ből a 14 éves lány a Csopaknál történt balesetben

Kirepült a BMW-ből a 14 éves lány a Csopaknál történt balesetben

Elhunyt a kórházban az a 14 éves veszprémi lány, aki pénteken éjjel kirepült egy kocsiból, amely Csopaknál szenvedett balesetet.

Egy 25 éves férfi BMW gyártmányú személyautójával haladt 2022. december 2-án 23 óra 40 perc körüli időben Csopak, Veszprémi úton - lakott területen belül - Veszprém irányából a 71. számú főút felé. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a fiatalember közlekedése során az előírt 50 km/h sebességet túllépve egy jobbra ívelő kanyarban az úttest bal oldalára, majd ott a füves útpadkára sodródott, ahol egy nagyobb méretű kőnek ütközve visszatért az úttestre. Az úttestre visszatérve felborult, amely során a bal hátsó utasa, egy 14 éves veszprémi lány a járműből kirepült és az úttestre esett.

A jármű ezt követően a kerekeire állva az út jobb szélén állt meg - közölte a Deltahírek.hu megkeresésésre Máté Alexandra rendőrségi szóvivő.

A baleset során a kiesett fiatal lány életveszélyes sérüléseket szenvedett, őt a mentők kórházba szállították, azonban szombaton délelőtt elhunyt.

A gépkocsi 25 éves Fejér megyei sofőrje és további két, 15 éves női utasa nem sérültek meg, a járműben jelentős kár keletkezett. A helyszíni adatok szerint a 14 éves lány a biztonsági övet nem használta.

Az oldal úgy tudja, a fiatalok Balatonfüredre, egy buliba tartottak amikor a baleset történt.

Az eset körülményeit a Balatonfüredi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Fotók: rendőrség

Címkék: baleset, csopak

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.