Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2015. November 17. 13:30, kedd | Helyi
Forrás: police

Kirabolta élettársát, pénzét és a kocsiját is elvitte

Kirabolta élettársát, pénzét és a kocsiját is elvitte

Egy 24 éves férfit vettek őrizetbe a pásztói rendőrök.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába a napokban tettek bejelentést, miszerint P. A. Zs. 24 éves mosonmagyaróvári lakos - palotási tartózkodási helyén - élettársával szóváltásba keveredett, majd a férfi egy késsel saját hasát több helyen megvágta. Ezt követően P. A. Zs. a konyhai vágóeszközzel megfenyegette, majd egy alkalommal, ököllel hasba ütötte az állapotos nőt és nagyobb összegű készpénze, valamint személygépkocsija átadására kényszerítette. A terhelt a helyszínről ismeretlen helyre távozott.

A nyomozás adatai alapján a férfi megalapozottan gyanúsítható továbbá azzal, hogy 2015. november 9-én az éjszakai órákban - abból a célból, hogy árucikket tulajdonítson el - Palotáson egy boltba megkísérelt bemenni. A férfi az épület bejárati ajtaja mellett található ablaküveget, valamint több nyílászárót is megkísérelt kifeszíteni, azonban az épületbe nem tudott bejutni.

A rendőrök a 24 éves férfit lakóhelyén elfogták, a Pásztói Rendőrkapitányságra előállították és rablás bűntett, valamint lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

A férfival szemben - őrizetbe vétele mellett - a további eljárást a Pásztói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Nyomozó Alosztálya folytatja le, egyben előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására, amelyet az illetékes bíróság elrendelt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:00, szerda | Helyi

Május 20-ig lehet jelentkezni a Virágos Magyarország versenyre.

Meghosszabbított határidővel, május 20-ig nyújthatják be pályázataikat a 31. Virágos Magyarország versenyre jelentkező helyi közösségek - közölte Magyar Turisztikai Ügynökség

2024. Május 01. 09:21, szerda | Helyi

Sok munkával indult a hét

Kizárta édesanyját egy második emeleti lakás teraszára két kisgyermek,Fűnyírás közben átvágtak egy gázcsonkot hétfő délután,Egy iskola tetejére szakadt egy nagy méretű faág,

2024. Május 01. 08:00, szerda | Helyi

Szép időben majálisozhatunk.

Azaz május elsején a napsütést időnként már felhők zavarják meg.

2024. Április 30. 15:15, kedd | Helyi

Salgótarjánból akartak hazajutni.

Egy bátonyterenyei pár keverte magát nagy bajba, mert lekéste az autóbuszjáratot, és bűnös módját választotta a hazajutásnak.