Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2017. Március 16. 13:00, csütörtök | Helyi
Forrás: radiofocus

Kilenc autót törtek fel a salgótarjáni éjszakában

Kilenc autót törtek fel a salgótarjáni éjszakában

Kilenc autót törtek fel két óra alatt a salgótarjáni éjszakában. Egy 22 éves és egy 19 éves salgótarjáni férfit vettek őrizetbe a nyomozók.

A rendőrségi fotók tanúsága szerint az autófeltörések a Március 15. úton, annak Pécskő úthoz közel eső szakaszán történhettek. A rendőrség ügyeletére vasárnapra virradó éjszaka 1 óra után nem sokkal érkezett a bejelentés a történtekről. A rendőrök rövid időn belül beazonosították és el is fogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 22 éves és 19 éves salgótarjáni lakosokat. A jelenlegi adatok alapján a két férfi a bejelentés előtti két óra során kilenc, utcán parkoló személyautót tört fel. Öt esetben az autók zárját rongálták meg, négy esetben pedig a járművek nyitott állapotát használták ki és azokból a sértettek által ott hagyott, vagy ott felejtett értékeket vittek el. Aprópénzt, táskát és okiratokat loptak - a nyomozók ezek egy részét megtalálták és lefoglalták. A Salgótarjáni Rendőrkapitányság nyomozói a két férfit őrizetbe vették.

Képünk illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 08:00, vasárnap | Helyi

Zápor, zivatar kialakulhat!

Napos-gomolyfelhős időben lesz részünk, több napsütésre a Dunántúlon számíthatunk. A Dunántúlon csak elszórtan, a Dunától keletre viszont több helyen kialakulhatnak záporok, zivatarok, néhol felhőszakadásra és jégesőre is számíta

2024. Május 19. 07:47, vasárnap | Helyi

Az út Indiába

Éppen ma 526 éve, hogy Vasco da Gama portugál hajós felfedezte Afrika megkerülésével a tengeri utat Indiába. Mindez 1498. 05. 20-án történt.

2024. Május 19. 07:23, vasárnap | Helyi

Pünkösd

Az elnevezés a görög pentekosztész, azaz ötvenedik szóból ered, a húsvét szombat utáni ötvenedik napon ünneplik.

2024. Május 18. 14:00, szombat | Helyi

Pünkösd - Egyházi vezetők ünnepi szentmiséi, istentiszteletei.

Pünkösd alkalmából szentmiséket, istentiszteleteket tartanak országszerte. A katolikus, a református és az evangélikus egyházi vezetők vasárnap ünnepi liturgia keretében emlékeznek meg a Szentlélek eljöveteléről.