Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2014. Július 26. 11:00, szombat | Helyi
Forrás: infonograd

Kifosztott egy garázst Szalmatercsen

Kifosztott egy garázst Szalmatercsen

Elfogták a szécsényi rendőrök azt a férfit, aki egy garázsból tulajdonított el szerszámgépeket.

A Szécsényi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást R. János 24 éves szalmatercsi lakos ellen.
A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2014. július 22-én az éjszakai órákban a nyitott kapun, majd garázsajtón keresztül bement egy szalmatercsi családi ház garázsába, és onnan egy kerékpárt és különböző szerszámgépeket tulajdonított el.
Az adatgyűjtés eredményeként a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható R. Jánost 2014. július 23-án a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, és gyanúsítottként hallgatták ki, majd az eltulajdonított tárgyak egy részét felkutatták, és lefoglalták. A hatóság az ügyben gyorsított bírósági eljárást kezdeményezett.

Címkék: Szalmatercs

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 20. 09:00, hétfő | Helyi

A TikTok fellép a mesterséges intelligencia ellen

A TikTok mostanra az egyik legnagyobb közösségi felületté vált és napi szinten százmilliók használják. Egyre több rajta az olyan tartalom, amelyet mesterséges intelligencia segítségével állítanak elő

2024. Május 20. 08:00, hétfő | Helyi

Folytatódik a zivataros-napos idő.

Eleinte helyenként, majd délutántól egyre több helyen kell számítani esőre, záporra, zivatarra, amelyeket felhőszakadás, jégeső kísérhet.

2024. Május 19. 12:30, vasárnap | Helyi

Hajóbaleset Verőcénél - OMSZ: fej- és kulcscsontsérülést szenvedett a balesetet túlélő férfi.

Kisgéphajó ütközött egy szállodahajóval szombat éjjel a Dunán, Verőce közelében, a balesetben ketten meghaltak, öt embert jelenleg is keresnek - közölte az M1 Híradója vasárnap délelőtt.

2024. Május 19. 09:29, vasárnap | Helyi

Nyitott szertárkapuk!

Május 26-án, vasárnap ismét kinyílnak a tűzoltólaktanyák szertárkapui, hogy gyereknap alkalmából feledhetetlen élményt nyújtsanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.