Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Szeptember 26. 12:17, kedd | Helyi
Forrás: police

Kifosztás Becskén

Kifosztás Becskén

Egy lakásban bántalmazta ismerősét, majd vette el a sértett pénzét két férfi, akiket a rendőrök rövid időn belül elfogtak.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság kifosztás és súlyos testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a 47 éves M. Róbert és társa, a 24 éves L. István ellen.

A nyomozás adatai alapján a 47 éves férfi becskei lakásában 2017. szeptember 23-án 19 óra körül a gyanúsítottak és férfi ismerősük között hangos szóváltás alakult ki. M. Róbert és L. István szóváltás közben a sértettet ököllel többször arcon ütötte, mely következtében a férfi súlyos sérülést szenvedett. A bántalmazást követően L. István a földön fekvő, ittas sértett nadrágjának zsebébe belenyúlt és abból kivette irattárcáját és 20.000 Ft készpénzét, melyen társával másnap osztozni akartak.

A rendőrök rövid időn belül elfogták a két férfit, akiket a rendőrkapitányságra előállítottak és gyanúsítottként kihallgattak. A gyanúsítottak a bűncselekmény elkövetését elismerték. A nyomozók az eltulajdonított irattárcát és készpénzt felkutatták és lefoglalták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 08:44, csütörtök | Helyi

Kétnapos állásbörze a Corvinus Egyetemen.

Kétnapos a Corvinus Egyetem idei karrierexpója, ahol több mint kétszáz állásajánlat közül lehet válogatni szerdán és csütörtökön.

2024. Április 25. 08:00, csütörtök | Helyi

Csak futó zápor szakíthatja meg a napsütést.

Felszakadozik a felhőzet, reggel már csak néhol eshet. Napközben a sok napsütés mellett gomolyosodni kezd az ég, és elszórtan főként a Dunántúlon.

2024. Április 24. 17:00, szerda | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...

2024. Április 24. 12:12, szerda | Helyi

Megbukott az adóellenőrzésen egy használtautó-kereskedő, 54 autót foglaltak le-

Megbukott az adóellenőrzésen az a használtgépjármű-kereskedő, aki nyilvántartásait meghamisítva fiktív kölcsönszerződésekkel fedte el bevételeit