Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2011. Október 17. 13:06, hétfő | Helyi
Forrás: Vaskor István

Kézművesek karácsonyi készülődése

Kézművesek karácsonyi készülődése

Ismét megrendezik a kézművesek kiállítással egybekötött karácsonyi vásárát Salgótarjánban.

A Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kézműipari tagozata 2004-ben hagyományteremtő szándékkal indította útjára a kézműipari vállalkozók és népi iparművészek vásárlási lehetőséggel egybekötött kiállítását Salgótarjánban. A „Karácsonyi készülődés” elnevezésű rendezvény minden alkalommal nagy sikert aratott, így természetesen idén is sor kerül a programra. Ennek helyszíne a salgótarjáni József Attila Művelődési és Konferencia Központ és a Fő tér lesz.
A vásár 2011. november 26-27-én (szombaton és vasárnap) tart nyitva és ingyenesen látogatható.
Kísérő programként kézműves foglalkozásokat tartanak mindkét napon 10.00-18.00 óra között, melyekre a 6-10 éves korosztályt várják a JAMKK konferencia termébe.
November 26-án este a JAMKK-ban a Nógrád Szépe 2011. rendezvényre kerül sor. A programnak palóc elemei is lesznek, így az épület földszintjén a Palóc Út Egyesület Palóc szekrénygalériája mutatkozik be.
A kiállítani szándékozó kézművesek a kamara salgótarjáni székházában jelentkezhetnek, ahol minden további információt megkapnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 08:30, péntek | Helyi

Mozgalmas szerdán vannak túl tűzoltóink.

Frontálisan összeütközött egy kisbusz és egy személyautó szerda délután a 2-es főúton, Nőtincs közelében.

2024. Április 26. 08:00, péntek | Helyi

Reggel még gyengén fagyhat.

Sok napsütésre számíthatunk, az időnként megjelenő gomolyfelhőkből eleinte a középső és északkeleti régiókban, később nyugaton fordulhat csak néhol gyenge zápor.

2024. Április 25. 15:00, csütörtök | Helyi

Ismét jótékonysági koncert Nógrád vármegyében.

A rendőrök a Mátraverebély-Szentkút kegytemplomában megrendezett jótékonysági est bevételét a szécsényi Ferences Betánia Idősek Otthona és Testvéri Közössége részére ajánlották fel.

2024. Április 25. 14:21, csütörtök | Helyi

Egyhangúlag elfogadták a beszámolóját.

Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése előtt értékelte a rendőrkapitányság tevékenységének elmúlt egy évét Bárnai Balázs rendőr alezredes, kapitányságvezető.