Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2015. Június 09. 10:00, kedd | Helyi
Forrás: police.hu

Kétszer is betörtek

Kétszer is betörtek

Egy 15 éves ipolyszögi fiút hallgattak ki gyanúsítottként a balassagyarmati nyomozók.

A Balassagyarmati Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást egy 15 éves ipolyszögi fiú és gyermekkorú társa ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a gyanúsított gyermekkorú társával együtt 2015. június 6-án 23 óra körüli időben az egyik országos áruházlánc ipolyszögi üzletének ajtaját egy baltával befeszítette, majd berúgta, azonban a riasztó megszólalásakor a helyszínről elmenekültek. Ezt követően a két fiatal 2015. június 7-én az éjjeli órákban visszament a bolthoz, amelynek hátsó ablakát egy csavarhúzóval és egy fogóval kifeszítették, oda bementek és kutatást végeztek. A riasztó - ismételt - megszólalásakor a gyanúsított és társa a helyszínről elmenekült.

A rendőrök a 15 éves ipolyszögi fiút a rendőrkapitányság épületébe előállították és gyanúsítottként hallgatták ki, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. A gyermekkorú személyt tanúként hallgatták ki a nyomozók.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 08:00, szombat | Helyi

Egyre melegebb lesz hétvégén.

Sokat fog süt majd a nap, az időnként megjelenő felhőkből északon és keleten, valamint délután nyugaton, délnyugaton elszórtan egy-egy futó zápor, zivatar még kialakulhat.

2024. Április 27. 06:34, szombat | Helyi

Milliárdosok versenyeznek a TikTok megvásárlásáért, de hiába

Egy maroknyi amerikai pénzügyi és technológiai mágnás több milliárdos ajánlatra készül a TikTok megvásárlására, miután Joe Biden elnök aláírta azt a törvényt,

2024. Április 27. 06:24, szombat | Helyi

Székkel támadt a tanárára egy diák

Brutális, ami ebben a magyar iskolában történt: székkel támadt a tanárjára egy diák

2024. Április 26. 20:50, péntek | Helyi

VOLT EGYSZER EGY ACÉLGYÁR - VIDEÓN AZ 1. ÉS 2. RÉSZ

Az első rész: Az acélgyár "hagyatéka". Mit visz a patak víze? Mi rejtőzik a föld alatt? Mi maradt még a főépület legalsó szintjén? A második rész: Az acélgyár "aranykora". Riportunkban két korábbi dolgozó idézi fel a történteket...