Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2020. Szeptember 28. 09:02, hétfő | Kék hírek
Forrás: mti/fotó: mti

Kétszáznál több határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén

Kétszáznál több határsértő ellen intézkedtek a rendőrök a hétvégén

235 határsértő ellen intézkedtek a rendőrök és katonák péntektől vasárnapig - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság hétfőn az MTI-t.

A rendőrség honlapján olvasható statisztika szerint pénteken 60, szombaton 97, vasárnap 68 jogellenesen az ország területén tartózkodó külföldit tartóztattak fel, és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A román határszakaszon tíz embert fogtak el.

Az elmúlt héten az ország területén 580 határsértőt tartóztattak föl, és kísértek vissza. A megelőző héten - szeptember 14-étől 20-áig - ez a szám 724 volt. A román és horvát határszakaszon 43 embert fogtak el az elmúlt héten. Embercsempészés miatt három gyanúsított ellen indult eljárás - derül ki a rendőrségi összesítésből.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.