Városlista
2024. május 10, péntek - Ármin

Hírek

2016. December 20. 15:30, kedd | Helyi
Forrás: radiofocus.hu

Két nógrádi településen már több a lakás, mint a lakos

Két nógrádi településen már több a lakás, mint a lakos

Egyre több az eladó lakás a megyében és ráadásul nehezen is sikerül túl adni rajta, ami szintén a statisztikát rontja.

Két nógrádi településen már több a lakás, mint a lakos – derül ki a Központi Statisztikai Hivatal által kiadott, Magyarország közigazgatási helynévkönyve 2016 című kiadványból. Az adatok a 2016. január 1-jei állapotnak felelnek meg. A nógrádi települések közül kettő esetben már kevesebb a lakók, mint a lakások és házak száma. Cserhátszentiván 115 lakosára 128, Garáb 50 lakójára pedig 59 lakás jut. Kisecset és Pusztaberki esetében még éppen néhánnyal több a lakosok száma, mint a lakásoké. Három nógrádi település lélekszáma száz fő alatti: Debercsényben 76, Garábon 50, Kutasón 83 személy lakik – derül ki az összefoglalóból. Kevesebb mint kettőszázan lakják Bokor, Cserhátszentiván, Felsőtold, Horpács, Iliny, Kisbárkány, Kisecset, Kozárd, Pusztaberki és Szécsénke településeket.

Címkék: nógrád, statsiztika

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 09. 13:58, csütörtök | Helyi

NAV: az egyéni vállalkozók, őstermelők, áfás magánszemélyek is használhatják az szja-bevallási tervezeteket bevallásuk elkészítés

Az egyéni vállalkozók, őstermelők és az áfás magánszemélyek is használhatják az szja-bevallási tervezeteket bevallásuk elkészítéséhez hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó és Vámhivatal(NAV)

2024. Május 09. 12:21, csütörtök | Helyi

Jövő Mobilitása Szövetség: sok vállalkozásnak megéri pályázni az elektromosautó-támogatásra.

Sok vállalkozásnak megéri pályázni az elektromosautó-támogatásra a Jövő Mobilitása Szövetség (JMSZ)

2024. Május 09. 09:41, csütörtök | Helyi

Három a magyar igazság!

Egy helybeli férfi Salgótarján különböző részein három nap leforgása alatt három gépkocsit tört fel, a híres mondás azonban itt is beigazolódott. Három nap elég volt a nyomozóknak is az igazság kiderítésére és az elkövető elfogá

2024. Május 09. 09:30, csütörtök | Helyi

Közösen fejleszti a testnevelő tanárok képzését a TF és a Magyar Diáksport Szövetség.

A testnevelő tanárok képzésének fejlesztését és gyakorlatiasabbá tételét szolgálja az az együttműködési megállapodás, amelyet szerdán írt alá Sterbenz Tamás.