Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2012. Október 24. 10:15, szerda | Helyi
Forrás: hvg.hu

Két nap nem működnek majd az OTP-s bankkártyák

Két nap nem működnek majd az OTP-s bankkártyák

Az OTP Bank informatikai rendszerének karbantartása miatt két napon hajnalban és reggel nem lehet majd használni a pénzintézet elektronikus szolgáltatásait.

Az OTP tájékoztatása szerint 2012. október 25-én és október 29-én 01:00-07:00 között karbantartás miatt az OTP Bank által kibocsátott betéti és hitelkártyákkal nem lehet fizetni, ATM funkciókat igénybe venni (pl. készpénzfelvét) és fizetni OTP-s internetes WebShop felületen.

Az OTPdirekt internetes szolgáltatáson keresztül nem indíthatók bankkártyás lekérdezések és tranzakciók, valamint a bankszámla-műveletek sem érhetők el, ha van a számlakörben hitelszámla. Továbbá nem lesz lehetséges a honlapon az egyenleg- és számlakivonat, a SZÉP-kártyás és a Cafeteria-egyenleg lekérdezése.

Az ügyfelek kiszolgálását a fenti idő alatt az OTPdirekt telefonos rendszerében biztosítják.

Címkék: OTP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 12. 08:26, vasárnap | Helyi

Éjszakai vezetés – az okos karkötő nem enged elaludni

Személyre szabott módon figyeli és hívja fel a fáradó gépkocsivezetők figyelmét egy új technológia, amely egy uniós kutatás eredménye, amint arról a Horizon, az EU kutatási és innovációs magazinja hírt adott.

2024. Május 12. 08:20, vasárnap | Helyi

Kína gyors felemelkedésére nem nagyon van példa a gazdaságtörténelemben

Kína egy olyan csoda végén, jobb esetben a közepén van, amire még nem nagyon láttunk példát a globális gazdaság-történelemben.

2024. Május 12. 08:13, vasárnap | Helyi

A magyar grafikus zseni élete - Würtz Ádám

Harminc éve, 1994. május 13-án halt meg Würtz Ádám Munkácsy Mihály-díjas grafikus, illusztrátor.

2024. Május 12. 08:10, vasárnap | Helyi

Halálos baleset történt Csécse és Szarvasgede között.

Fának csapódott egy autó a Nógrád vármegyei Csécse és Szarvasgede között szombat este, a jármű sofőrje a helyszínen meghalt közölte az Országos Mentőszolgálat és az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.